REVOLUCIJA U GLEDANJU TELEVIZIJE JE STIGLA I U SRBIJU! Otkrijte kako da u vašem domu bude najbolji doček Nove godine!
Foto: Shutterstock

REVOLUCIJA U GLEDANJU TELEVIZIJE JE STIGLA I U SRBIJU! Otkrijte kako da u vašem domu bude najbolji doček Nove godine!

Društvo -

Poslednjih dana saveti lekara su da bi trebalo da ostanemo kod kuće kako se ne bi zarazili korona virusom. Iz omiljene fotelje ili sofe nema ničeg lepšeg od gledanja televizije.

Verovali ili ne, i za Novu godinu najbolji provod će biti ispred malih ekrana, jer neće biti dočeka na trgovima širom Srbije. Čuveni film "Sam u kući" sigurno je na programu, ali za one koji te noći ostanu sami, novogodišnja čarolija neće tek tako nestati. Televizija je tu da im pravi društvo, a iz Supernove stigao je novi uređaj "MOVE - TV po tvom" za pametno gledanje televizije. On će nam pomoći da onog trenutka kada preuzmemo daljinski upravljač „zagospodarimo“ svojim vremenom i sami upravljamo sadržajem koji nam se nudi. Novina je da sa njim svaki TV postaje pametni uređaj, a neophodan vam je samo internet.

Može blesavo da zvuči, ali jedino što može da pokvari novogodišnju idilu jeste svađa među partnerima oko daljinskog upravljača, to jest to ko će imati kontrolu nad promenom programa i nad tim šta će se gledati. Te svađe umeju da budu prilično žestoke.

Zbog čega toliko svađe oko jedne male stvari? Uobičajeno objašnjenje je da je televizor preuzeo ulogu ognjišta oko koga će se okupiti porodica, i da je onaj ko upravlja daljinskim „glavni“ u porodici (to važi i ako je dete preuzelo kontrolu). Tako da, prepuštanje daljinskog, simbolično, znači mnogo više od puštanja nekog drugog da odabere željeni program.

Međutim, sa novim uređajem nećete više imati sličnih problema. Prvi put dobijamo mogućnost da gledamo kanale u realnom vremenu, ali i da vratimo omiljenu emisiju ili film na početak. Takođe, možemo da premotamo TV sadržaj iz ponude Supernove čak do sedam dana unazad. A možda najbolja vest je da nam je u ponudi i Video klub sa filmovima i domaćim serijama, idealnim za „bindžovanje“ - od „Državnog službenika“ preko Andrije Miloševića do „Duga moru“ i „Močvare“.

Niko od nas nije planirao situaciju koja je nastala sa širenjem korona virusa, međutim i u takvim vremenima ipak ima nešto dobro. Kako ćemo i Novu godinu sasvim neplanirano provesti u našim domovima, zajedno sa našim bližnjima, dobro staro mesto okupljanja biće upravo ispred naših TV uređaja. Supernova je upravo zato rešila da obraduje sve svoje korisnike super novim uređajem koji će doprineti lepšem novogodišnjem ugođaju.

(Promo tekst / Foto: Shutterstock)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track