Do kvalitetnijeg i zdravijeg života najbrže se stiže pešice
Foto: Promo

Do kvalitetnijeg i zdravijeg života najbrže se stiže pešice

Društvo -

Put do kvalitetnijeg i zdravijeg života u Beogradu vodi kraćim stazama nego ikada pre – sve što vam treba da biste živeli srećno, i to na pešačkoj distanci od vašeg doma, naći ćete ako se uselite u stambenu zgradu BW Quartet, u Park distriktu Belgrade Waterfront-a.

Sama činjenica da živimo u urbanoj sredini ponekad nije dovoljna za kvalitetan život, naročito ukoliko kraj u kome stanujemo i radimo ne pruža mogućnosti za zdrav, održiv i aktivan životni stil kojem težimo. Baš kao i udobnost doma, jednako je važno da ono što nam je svakodnevno potrebno bude na pešačkoj udaljenosti, da u blizini stana imamo prostor za rekreaciju, a da imamo mogućnost za boravak u prirodi čim nam se ukaže i najkraća pauza u dnevnim obavezama.

BWF
foto: Promo

Ovakav koncept življenja, urbanistima i pejzažnim arhitektama poznat kao „walkable neighbourhood“, postao je jedno od njihovih osnovnih načela prilikom projektovanja novih stambenih i poslovnih kompleksa u svim svetskim metropolama. Značaj „pešačke perspektive“ pri izboru mesta stanovanja potvrđuju i vodeći agenti za nekretnine u svetu. Kada je reč o Beogradu, sve željene staze ukrštaju se u Park distriktu Belgrade Waterfront-a, u kom se idealnom pozicioniranošću izdvaja stambena zgrada BW Quartet.

Smeštena uz Savski park, ova moderna osmospratnica projektovana je da stanarima pruži komforan život, u samom srcu gradskih zbivanja i zelenom okruženju, podsticajnom za razvoj zdravih životnih navika. Zgrada raspolaže sopstvenim ozelenjenim dvorištem, vrtićem i parkingom, sa kojeg ćete retko imati potrebu da pokrećete automobil, jer se na par minuta hoda nalazi rekonstruisani Savski trg, a kraćom šetnjom se lako stiže i do Savamale sa brojnim kafićima, ali i šopingholičarskog raja – Galerije Belgrade i simbola grada Kule Beograd.

BWF
foto: Promo

Kako zeleno okruženje samo po sebi pozitivno utiče na stanje duha, a čist vazduh i prostor za rekreaciju na fizičko stanje i kondiciju, onog trenutka kada vam pogled sa terase padne na bujnu prirodu Savskog parka, znaćete da ste učinili najbolje za sebe. Opremljen najsavremenijim mobilijarom, spravama za vežbanje, sportskim terenima, stazama za vožnju biciklira i džoging – ne samo da će zadovoljiti potrebe redovnih vežbača, već će i motivisati one koji odlažu svoj prvi trening. Dodir sa prirodom, koji stanovnicima velikih gradova često fali, za stanare zgrade BW Quartet očuvan je i blizinom Sava Promenade – moderno uređenog šetališta uz reku, na kom su i glavna gradska dešavanja tokom čitave godine.

Ako vam je ranije izgledalo vratolomno da u istom danu, nakon posla stignete i na trening i u šoping, kod frizera, na kafu sa prijateljicom i po dete u vrtić, bez ijednog časa izgubljenog u saobraćaju, vreme je da zamislite svoju novu, relaksiraniju i radosniju – pešačku svakodnevicu, a BW Quartet vam pruža mogućnost da je i iskusite.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja