PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Društvo -

Pregled najvažnijih vesti za četvrtak, 25. decembar. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

VUČIĆ NA SVEČANOSTI Odlikovanja nisu samo nagrada za vaš trud nego i obaveza više! Predsednik se prisetio i svojih vojničkih dana

Predsednik Aleksandar Vučić uručio je danas odlikovanja - srebrne medalje za revnosnu službu, pripadnicima Vojske Srbije, koje je ukazom od 10. decembra odlikovao za zasluge i izuzetne rezultate pokazane u obavljanju dužnosti i zadataka u oblasti odbrane i bezbednosti Srbije.

Aleksandar Vučić, kolekcija
foto: Instagram Printscreen, Budućnost Srbije

KORONA BILANS U SRBIJI DANAS ZA NIJANSU BOLJI: Još 4.091 novozaražen, 49 preminulih

U Srbiji je u poslednja 24 sata na korona virus testirano 15.387 građana, od kojih je 4.091 pozitivnih.

Presek stanja, koronavirus
foto: Covid19.rs Printscreen

PREMIJERKA ANA, DARIJA I KON PRVI PRIMILI VAKCINE: Pogledajte kako je to izgledalo! Ovo je početak kraja pandemije korone (VIDEO)

Vakcinacija u Srbiji počela je danas, a prvu vakcinu kompanija Fajzer i Biontek primila je premijerka Ana Brnabić, čime je postala prvi evropski premijer koji je vakcinisan.

Torlak, dr Predrag Kon, dr Darija Kisić Tepavčević, Ana Brnabić
foto: Tanjug Printscreen

DOBRA VEST ZA NAJSTARIJE, VAKCINACIJA POČELA TAČNO U PODNE: Vakcinu prima 150 korisnika domova u Beogradu i 100 u Novom Sadu

Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja dr Darija Kisić Tepavčević rekla je da je za danas planirano da 150 korisnika gerontoloških centara u Beogradu i 100 u Novom Sadu, primi vakcinu protiv korone.

vakcinacija
foto: Pokrajinska vlada

DETALJAN PLAN VAKCINACIJE: Ovim redom će se VAKCINISATI stanovništvo u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

Na institutu Torlak danas su prve vakcine protiv korona virusa primili premijerka Ana Brnabić, ministarka Darija Kisić Tepavčević i član Kriznog štaba dr Predrag Kon.

dr Darija Kisić Tepavčević, Ana Brnabić, dr Predrag Kon
foto: Tanjug Printscreen

MOGUĆE DA ZA VIKEND IPAK OTVORE RADNJE: Doktor Tiodorović najavio da bi neke trgovine mogle da rade SUBOTOM I NEDELJOM DO 15 SATI

Ako ozbiljno analiziramo rezultate, možemo uočiti da postoji blaga tendencija pada broja obolelih, pozitivnih i preminulih, ali to se ne odnose na velike centre.

Branislav Tiodorović
foto: Printscreen RTS

ESTRADA U PANICI, PAO LUKIN BRAT: Pevači, sportisti i biznismeni kupovali ukraden nakit od Nebojše Bojovića! POSTOJI I SPISAK

Srpska estrada je u panici nakon saznanja da je poznati zlatar Nebojša Bojović, inače brat Luke Bojovića, koji se nalazi na odsluženju kazne u Španiji, uhapšen sa "pink panterima"!

Nebojša Bojović, Luka Bojović
foto: Dragan Kadić, Profimedia

TEŠKA NESREĆA KOD KRUŠEVCA: Dvoje ljudi preminulo na licu mesta u direktnom sudaru pasata i BMW-a AUTO OD UDARA LETEO 10 METARA

Večeras oko 19.15 na obilaznici kod Kruševca, na putu Kruševac-Pojate desila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su stradale dve osobe.

Kruševac, saobraćajna nesreća
foto: Screenshot youtube/ RTV Krusevac

FILMSKA AKCIJA UKP Ovako su pali lažni policajci koji su Saši uzeli 100.000€ iz stana na Zvezdari! Evo kako hapse gospođu s tašnom

Pripadnici beogradske UKP izveli su holivudsku akciju na Zvezdari kojom je stavljena tačka na nedavnu holivudsku pljačku kada su razbojnici čoveku iz stana uzeli 100.000 evra predstavivši se kao policajci.

hapšenje, razbojništvo, Zvezdara
foto: MUP Srbije

DETALJI BRUTALNE TUČE NA ZLATIBORU Sukob pijanih meštana i turista imao krvavi epilog NASILJE, ILEGALNE ŽURKE I OBRAČUNI SVE ČEŠĆI

U masovnoj tuči koja se sinoć dogodila na Zlatiboru povređena su dva mladića, koji su preveženi u Opštu bolnicu u Užicu.

Zlatibor
foto: rina

SADA JE I ZVANIČNO: Saša Obradović više nije trener Crvene zvezde

Košarkaški klub Crvena zvezda potvrdio je večeras da je sa trenerom Sašom Obradovićem, kao i stručnim štabom prvog tima, sporazumno raskinuta saradnja.

Saša Obradović
foto: EPA

KURIR SAZNAJE! BOMBA na Malom Kalemegdanu: Dejan Radonjić ponovo trener Crvene zvezde

Dejan Radonjić novi je, stari trener Crvene zvezde

Košarkaški klub Crvena zvezda potvrdio je večeras da je sa trenerom Sašom Obradovićem, kao i stručnim štabom prvog tima, sporazumno raskinuta saradnja.

Dejan Radonjić
foto: Euroleague.net

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track