ZAVRŠENO FINALE IGRE UZMI RAČUN I POBEDI! Stanove dobili učesnici iz Novog Sada i Novog Beograda
Foto: Printskrin RTS

poslednje izvlačenje

ZAVRŠENO FINALE IGRE UZMI RAČUN I POBEDI! Stanove dobili učesnici iz Novog Sada i Novog Beograda

Društvo -

Peto i poslednje izvlačenje prvog kruga nagradne igre Uzmi račun i pobedi održava se večeras uz direktan prenos na prvom programu Radio televizije Srbije.

Uzmi račun i pobedi 2020
foto: Printskrin RTS

Na samom početku emisije gledaoce je pozdravila i dr Darija Kisić Tepavčević koja je rekla da uvek uzima fiskalne račune, a pošto je komisija konstatovala da je su svi uslovi ispunjeni, finalno izvlačenje je počelo.

U "bazenu" je više od 6.600.000 koverti.

1 / 10 Foto: Printskrin RTS

Koverte večeras izvlači glumac Miodrag Radonjić, a najpre su izvučeni dobitnici pet automobila FIAT 500L.

Vlasnici prvih pet automobila FIAT 500L su iz Ripnja (Beograd), Pančeva, Novog Sada, Mirijeva (Beograd), Mladenovca (Beograd).

Još pet automobila FIAT 500L izvučeno je u nastavku emisije. Ključevi ovih vozila otišli su u ruke vlasnika iz Velikog Gradišta, Novog Beograda i troje iz Beograda.

Uzmi račun i pobedi 2020
foto: Printskrin RTS

Doktorka Kisić Tepavčević je svima poželela da narednu godinu dočekamo bez maski.

Srećni dobitnik trosobnog stana u Zemunskim kapijama, čija je koverta izvučena je iz Novog Beograda.

Na kraju, izvučena je i glavna premija prvog kruga - stan u Beogradu na vodi.

Vlasnik ove vredne nagrade i srećni dobitnik je iz Novog Sada.

Uzmi račun i pobedi 2020
foto: Printskrin RTS

Sve građane koji učestvuju u borbi protiv sive ekonomije očekuju nikada bogatije nagrade - 10 automobila FIAT 500L, trosoban stan u Zemunskim kapijama i glavna premija prvog kruga, stan u Beogradu na vodi.

U ovom trenutku u konkurenciji je blizu 6.000.000 koverata što znači da su građani do sada poslali neverovatnih 60 miliona računa i slipova. Za sada su najodgovorniji građani Vranja, Svaskog venca i opštine Blace. Sve koverte koje su stigle na dobro poznatu adresu Uzmi račun i pobedi 2020 ostaju u igri i za drugi krug nagradne igre koji je planiran za početak sledeće godine.

Građani još imaju vremena da učestvuju u velikom finalnom izvlačenju,a sve koverte koje budu ubačene u poštanske sandučiće do petka odnosno poslednjeg radnog dana koji prethodi danu izvlačenja, naći će se u subotu u bazenu u studiju i biće u konkurenciji za vredne nagrade.

Vlada Srbije još jednom podseća građane da je učešće u nagradnoj igri ne predstavlja dodatni epidemiološki rizik, s obzirom da nema potrebe za čekanjem u redu niti ulaskom u poslovnice pošte. Iz Vlade apeluju na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće, a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track