Ljiljana Kovačević koordinira radom Poreske uprave

Umesto Dragutina Radosavljevića

Ljiljana Kovačević koordinira radom Poreske uprave

Društvo -
Dinkić je, kako se navodi, Ljiljanu Kovačević ovlastio da koordinira Poreskom upravom u "u cilju modernizacije i profesionalizacije rada" te uprave

BEOGRAD - Ministar finansija i privrede Srbije Mlađan Dinkić ovlastio je danas direktorku Centra za velike poreske obveznike u Poreskoj upravi Ljiljanu Kovačević da koordinira tom institucijom do izbora novog direktora."Ljiljana Kovačević, koja je sadašnji pomoćnik direktora Poreske uprave, profesionalac je, a zaposlena u Poreskoj upravi od 1999. godine", navodi se u saopštenju Ministastva finansija i privrede Srbije. Vlada Srbije je na današnjoj sednici smenila direktora Poreske uprave Dragutina Radosavljevića, koji je na toj funciji bio od januara 2010. godine.

Dinkić je, kako se navodi, Ljiljanu Kovačević ovlastio da koordinira Poreskom upravom u "u cilju modernizacije i profesionalizacije rada" te uprave. Ministarstvo finansija i privrede će, dodaje se, raditi na modernizaciji rada kompletne poreske administracije, smanjenju birokratskih procedura i uvođenju elektronske uprave u poslovanje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track