"PUTEVI SRBIJE": Vozači pažnja, moguća magla, radovi na auto-putu
Foto: Kurir

upozorenje

"PUTEVI SRBIJE": Vozači pažnja, moguća magla, radovi na auto-putu

Društvo -

Javno preduzeće ''Putevi Srbije'' saopštilo je večeras da postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Iz ''Puteva Srbije'' dodaju da su na auto-putu E-75, petlja Novi Banovci - petlja Batajnica - petlja Beograd (desna kolovozna traka), petllja Batajnica petlja „Beograd (leva kolovozna traka), završeni istražni radovi za potrebe rehabilitacije puta.

Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na putnim pravcima Jošanička Banja - Kopaonik -Kraljevo (Kovanluk) - Brezna - Goč -Kopaonik - Rudnica.

Auto-put E-70, granični prelaz Batrovci - Kuzmin, radovi na zameni odbojne ograde u razdelnom pojasu zbog čega su za saobraćaj zatvorene preticajne saobraćajne trake u oba smera, dok se saobraćaj odvija voznim saobraćajnim trakama.

Auto-put E-75, deonica Bubanj Potok - Batočina, izmenjen je režim saobraćaja za potrebe izvođenja radova na periodičnom održavanju nadvožnjaka u petlji Umčari.

Za saobraćaj su zatvorene preticajna i vozna saobraćajna traka, u smeru Beograd-Niš i Niš - Beograd, a saobraćaj se odvija krajnjim desnim trakama.

Uključenje ka Nišu iz Umčara je zatvoreno za saobraćaj do daljnjeg. Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.10 časova, na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, na graničnim prelazima Šid i Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja, dodaje se u saopštenju.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track