MARIJA OBRADOVIĆ ZGROŽENA DISKUSIJOM O ALEKSIĆU: Boža Spasić žestoko odgovorio i poručio joj da će ostati upamćena po blinkerima!
Foto: Marina Lopičić

bivši bezbednjak bez dlake na jeziku

MARIJA OBRADOVIĆ ZGROŽENA DISKUSIJOM O ALEKSIĆU: Boža Spasić žestoko odgovorio i poručio joj da će ostati upamćena po blinkerima!

Društvo -

Posle gostovanja bivšeg bezbednjaka i privatnog detektiva Božidara Spasića, advokata Svetozara Vujačića i savetnika za bezbednost Stevana Đokića, na TV Pink, gde je tema bila slučaj Miodraga Mike Aleksića, osumnjičenog za silovanje i seksualno zlostavljanje u svojoj glumačkoj školi, oglasila ministarka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović, koja je kritikoala Spasića.

"Zgrožena sam diskusijom o zlostavljanim devojkama u školi glume Miroslava Aleksića trenutno na TV Pink. Trojica neupućenih likova, bez osećaja za temu o kojoj govore truju javnost relativizacijom dugogodišnjeg pakla brojne dece. Ako nema pravih sagovornika, ne bavite se tom temom", napisla je na svom tviter nalogu ministarka Obradović.

Jedan od trojice učesnika u emisiji, Božidar Spasić, nije ostao dužan ministarki. On je odgovorio, takođe preko društvenih mreža i na svoj Fejsbuk profil postavio sledeću izjavu.

"Evo ovako je komentarisala jutrošnju krajnje korektnu diskusiju o temi silovanih devojaka na Tv Pink, ministarka Marija Obradović. Od kako je postala ministarka poznata je jedino po tome što uživa da se vozi službenim automobilima u kojima su uključeni blinkeri. Gospođa ministarka je zgrožena diskusijom jednog uglednog advokata, jednog čoveka koji je ceo život posvetio borbi protiv terorizma i kriminala, i jednim čovekom koji ima agenciju upravo za borbu protiv kriminala. Što se mene tiče, ako joj se moja diskusija ne sviđa neka uključi daljinski tj.blinkere, no ona u svom tvitu hoće da uređuje jednu televiziju. Bilo kako bilo ministri slučajno dođu i brzo odlaze pa ih i ne pamtimo. Možda samo po blinkerima. Valjda je gospođa razumela moju poruku", napisao je Božidar Spasić.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja