KURIR NA LICU MESTA, U TOKU POTRAGA ZA DEČAKOM IZ PANČEVA: Ronioci Žandarmerije stigli na Tamiški kej, majka očajna sedi na obali
Foto: Damir Dervišagić

dragana (15) nema juče od 11 sati

KURIR NA LICU MESTA, U TOKU POTRAGA ZA DEČAKOM IZ PANČEVA: Ronioci Žandarmerije stigli na Tamiški kej, majka očajna sedi na obali

Društvo -

Na Tamiškom keju u Pančevu je u toku potraga za dečakom Draganom D. (15) iz ovog grada, koji je nestao juče oko 11 sati prepodne.

Dečak je poslednji put viđen oko 15 sati upravo na Tamiškom keju, gde je sada u toku i potraga, kako priča preko telefona. Na ovo mestu, stigli su i ronioci Žandarmerije, koji će pomoći u potrazi za nestalim tinejdžerom.

Dragan D., Pancevo, Tamis, nestao decak
foto: Damir Dervišagić

Danijela D, majka nestalog dečaka zamolila je svog sina da se vrati kući i poručila mu da će se svaki problem rešiti. Ona je njegov nestanak policiji prijavila juče oko 16 sati.

Dragan D., Pancevo, Tamis, nestao decak
foto: Damir Dervišagić

- Dragane, ako kojim slučajem ovo dođe do tebe, znaj šta god da te muči sve će se rešiti! Svima je mnogo teško, znaj šta god da je sve ćemo rešiti, samo se vrati kući da te zagrlim. Važno je da znaš da te svi volimo, brinemo za tebe - poručila je kroz suze majka Danijela.

Ispričala je da je Dragan u trenutku kada je nestao imao sivo-crnu tanku jaknu, crnu trenerku donji deo i crne patike, a nosio je i kapuljaču.

Dragan D., Pancevo, Tamis, nestao decak
foto: Damir Dervišagić

- Ostavila sam mu i poruku na keju, samo da se vrati - navela je majka.

Očajna majka je od ranih jutarnjih sati sedi na obali na Tamiškom keju, tačnije na mestu gde je dečak poslednji put viđen, u nadi da će se njen sin pojaviti.

Danijela Drljić, Pančevo, Dragan D., poruka, majka
foto: Damir Dervišagić, Printscreen

Njegova majka je rekla i da je Dragan navodno bio tužan zbog raskida sa devojkom s kojom je bio u vezi samo mesec dana.

- Nadamo se da će sve dobro završiti. Dragan je jedan od najboljih đaka. Nikada nije pravio probleme. Prosto sam šokirana informacijom da je ostavio telefon i otišao - kaže za Kurir njegova razredna Sanja Aranđelović i dodaje da bi želela da Dragan može da čuje da je svima omiljeni drug iz odeljenja.

nestao decak, Tamis, Pancevo
foto: Kurir

Dodaje da je Dragan odskakao po samostalnosti i da je čak sam dolazio po knjižicu.

- Ako možeš da me čuješ molim te da se vratiš - rekla je razredna.

Pisao knjigu

Prema nezvaničnim saznanjima Dragan je imao izvesnu knjigu u kojoj je navodno otkrio kakve su njegova namere. Međutim njegova majka ne želi da veruje u to što piše i nada se da to nije istina.

Sa majkom na Tamiškom keju je i dečakova razredna, koja je rekla da je on veoma pametan i zreliji od svojih vršnjaka. Primetila je da je bio zamišljen, ali ništa nije navodilo da bi do ovoga moglo da dođe.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja