GORAN (45) IZ SMEDEREVA NESTAO BEZ TRAGA PRE 20 DANA: Najbliži van sebe, mole za pomoć, traže ga i po manastirima
Foto: Facebook

potraga

GORAN (45) IZ SMEDEREVA NESTAO BEZ TRAGA PRE 20 DANA: Najbliži van sebe, mole za pomoć, traže ga i po manastirima

Društvo -

Od Gorana Tomića (45) iz Smedereva već 20 dana nema ni traga ni glasa, a porodica i prijatelji još jednom mole da im se javi svako ko ima bilo kakvu informaciju o njemu.

- Potraga je pojačana, uključeni su svi, od svakodnevne potrage prijatelja, preko lovačkog društva, policije, Žandarmerije... Ništa. Ni traga. Ne znamo više gde da idemo da tražimo - kaže prijatelj nestalog Gorana za Smederevske novine i dodaje da će porodica i prijatelji uskoro početi da obilazimo manastire u okolini.

Nestanak Gorana Tomića prijavljen je u subotu 16. januara kad je oko 10 časova poslednji put viđen ispred porodične kuće na Orešcu. Izašao je u dvorište i od tada mu se gubi svaki trag. Na sebi je imao braon deblju duksericu sa kapuljačom, a dole tamno plavu šuškavu trenerku.

Do sada se prema rečima najbližih nisu dešavale ovakve situacije. Goran je miran, tih, povučen, nekonfliktna osoba i njegovim najbližima ništa nije ukazivalo na eventualni problem.

Fotografiju nestalog Gorana ustupila nam je porodica, a ukoliko imate bilo kakve informacije o njemu najbliži mole da im javite na broj telefona 063/337-449.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track