Samo u Addiko banci ste na klik od kredita: Apliciraj i sačekaj odobrenje kredita
Foto: Shutterstock

Klikni na prvu

Samo u Addiko banci ste na klik od kredita: Apliciraj i sačekaj odobrenje kredita

Društvo -

Ova velika pogodnost vam omogućava da aplicirate iz svog doma i dobijete odobrenje za kredit sa samo jednim odlaskom u banku

Iz Addiko banke, lidera na bankarskom tržištu u domenu digitalne transformacije i jasnim, jednostavnim i direktnim proizvodima, i ovog puta nam stižu fantastične vesti.

Asisitirana prodaja predstavlja nov način komunikacije Addiko banke sa klijentima. Ono što ovu uslugu izdvaja jeste veoma jednostavna komunikacija i digitalna transformacija u samom proizvodu i pristupu klijentima.

Kredit „iz fotelje“

Kako bi i u nesigurnim vremenima, kakva je sasvim izvesno pandemija koronavirusa, klijent bio maksimalno zaštićen, a istovremeno dobio najbolju moguću uslugu i to u što kraćem roku, kreiran je ovaj proizvod.

Zahvaljujući njemu možete da samo jednim klikom podnesete zahtev za kredit, a odluku o kreditu dobijete u najkraćem roku, i sve to bez odlaska u banku.

Klijent klikom na link odlazi na stranicu sajta gde daje pristanak za podnošenje zahteva za kredit. Takođe, ima mogućnost da odabere koliko mu treba novca i na koliko bi rata otplaćivao kredi. Potom daje saglasnost za povlačenje izveštaja iz Kreditnog biroa i bira ekspozituru Addiko banke u kojoj želi da mu se aplicira za kreditni zahtev.

banka, kredit
foto: Shutterstock

Štedi vreme

U najkraćem mogućem roku zaposleni iz ekspoziture ga kontaktira u cilju podnošenja zahteva za kredit . Ukoliko je kreditni zahtev odobren, klijent sa potvrdom o primanjima dolazi u izabranu ekspozituru gde potpisuje ostatak dokumentacije i isplaćuje mu se kredit. Dakle, procedura je maksimalno skraćena, jer klijent samo sa jednom odlaskom u banku završava sav posao.

Promo

Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track