ODMAH GASI MUZIKU: Policija morala da otme mikrofon iz ruke POZNATOG FOLKERA da bi prekinula korona veselje sa 500 gostiju (VIDEO)
Foto: Instagram Printscreen

novi detalji sa starog sajmišta

ODMAH GASI MUZIKU: Policija morala da otme mikrofon iz ruke POZNATOG FOLKERA da bi prekinula korona veselje sa 500 gostiju (VIDEO)

Društvo -

Komunalna milicija prekinula je danas žurku u kafani koja je organizovana za Dan zaljubljenih na Starom Sajmištu.

Pomoćnik načelnika Komunalne milicije Ranko Šekularac potrvdio je da je nešto posle 18 sati zatečeno oko 500 ljudi.

Šekularac je rekao da je u Gradskoj kafani bila organizovana muzika uživo, a prema nepotvrđenim informacijama beogradskih medija kad je upala policija nastup je imao pevač Sloba Radanović.

- Gasi muziku! Odmah! Sram da vas bude! Svi napustite lokal odmah, a zaposleni neka pođu ka šanku. Ovo što radite je ozbiljno kršenje epidemioloških mera i odgovaraćete zbog toga - rekao je policajac koji je uzeo mikrofon iz ruku pevaču.

Radanović i njegov bend su navodno zadržani i prekršajno će biti gonjeni kao i organizatori žurke.

Šekularac je naveo da su u toku konsultacije s nadležnim tužilaštvom u vezi sa preispitivanjem krivične odgovornosti za pravno i odgovorno lice tog lokala, zbog nepoštovanja mera vlade, za šta je, kako kaže, zaprećena novčana kazna ili kazna zatvora do tri godine, u zavisnosti od kvalifikacije dela.

- Očekuje se stav tužilaštva u smislu određivanja pritvora i zadržavanja odgovornih lica za kršenje mera - rekao je Šekularac.

To je inače drugo veliko okupljanje danas u Beogradu na kome su prekršene mere vlade, a zbog koga je intervenisala Komunalna milicija.

Sinoć je zatečeno skoro hiljadu ljudi u klubu na tašmajdanu, a ranije danas Komunalna milicija je u klubu u Bulevaru vojvode Bojovića prekinula tehno žurku na kojoj je bilo prisutno 150 osoba.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track