01:50

SITUACIJA SA KORONOM SVE DRAMATIČNIJA NA JUGU SRBIJE! Doktor Radmilo: Bolnice se PUNE, sistem UŽASNO OPTEREĆEN (KURIR TELEVIZIJA)

ZATVARANJE NAJBOLJA OPCIJA

SITUACIJA SA KORONOM SVE DRAMATIČNIJA NA JUGU SRBIJE! Doktor Radmilo: Bolnice se PUNE, sistem UŽASNO OPTEREĆEN (KURIR TELEVIZIJA)

Društvo -

Doktor Radmilo Janković, zamenik direktora KC Niš u Pulsu Srbije izjavio je da je situacija sa korona virusom dramatična na jugu Srbije i da broj pacijenata vrtoglavo raste.

Njegova izjava da je jedini spas potpuno zatvaranje građana naišla je na burne reakcije.

-Mislim da je obaveza svakog pojedinca naročito ljudi koji koji su humanisti da realno sagledavaju situaciju. Ovo je za mene zaista neprihvatljivo i istina je da mi nemamo mnogo opcija. Vakcinacija je jedno od oružja koje nam stoji na raspolaganju i dobro samo krenuli, ali sa druge strane ništa od toga ne vredi, ako nemate nikakve jasne mere koje će dati rezultat, a uz to, nemate ni poštovanje datih mera - kaže dr Radmilo.

On navodi da će cifra od preko 4.000 zaraženih užasno opteretiti zdravsrtveni sistem. -Sve kovid bolnice na jugu Srbije imaju izuzetno visok broj pacijenata - zabrinuto kaže Radmilo.

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track