Najnovije vesti

JEDAN U MILION! Vranjanac primio dve različite vakcine, opisuje promene: Čudno se osećam, nisam kao šo sam bio (KURIR TELEVIZIJA)
02:11

JEDAN U MILION! Vranjanac primio dve različite vakcine, opisuje promene: Čudno se osećam, nisam kao šo sam bio (KURIR TELEVIZIJA)

GERA ŠTITI LEKARE

JEDAN U MILION Vranjanac primio dve različite vakcine, pa opisuje promene: Čudno se osećam, nisam kao što sam bio KURIR TELEVIZIJA

Društvo

Svi znaju za slučaj muzičara Slađana Antića Gere iz Vranja koji je primio prvu dozu Fajzerove vakcine, a nakon dve nedelje revakcinisan je kineskim Sinofarm cepivom. I dok se još uvek zvanično ne zna kako je došlo do ovakvog propusta, ovaj Vranjanac se već dve nedelje oseća jako loše, ima nesvestice i povišen šećer.

Pored toga, proveo je četiri dana na ispitivanju u bolnici, ali lekari ne znaju kako da mu pomognu. Gera se nada da ga ova tuđa greška neće koštati života.

"Čudno se osećam, nisam kao šo sam bio. Imam određene probleme, danas je tačno dve nedelje kako sam primnio revakcinu, a stručnjaci kažu da počne da deluje posle dve nedelje", započinje on.

Kaže da ima bolove u grudima i leđima, šećer mu je 13, a bio je čak 25. Kaže da ga svakodnevno kontaktira državni sekretar u MinistartsU zdravlja Mirsad Đerlek, kao i gradonačlenik Vranja.

"Mislim da je propust medicinskih sredstava, doktor nije kriv. One nisu očito obratile pažnju i dale mi greškom Sinofarm vakcinu", ispričao je on.

(Kurir.rs)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...