ŽESTOKA RASPRAVA NA SEDNICI KRIZNOG ŠTABA: Doktor Kon otkrio detalje! Tiodorović BESAN I NEZADOVOLJAN
Foto: Printscreen/Tanjug

varničilo

ŽESTOKA RASPRAVA NA SEDNICI KRIZNOG ŠTABA: Doktor Kon otkrio detalje! Tiodorović BESAN I NEZADOVOLJAN

Društvo -

Na današnjoj sednici Kriznog štaba bilo je napeto. To je otkrio i doktor Predrag Kon na konferenciji za medije, ali je naglasio da su svi oni na istom zadatku

- Ovo je zasad rešenje sa kojim ja izlazim ispred Kriznog štaba, a ne ispred Vlade Srbije. Da li je bilo nesporazuma, konflikta ili energične razmene mišljenja na sednici, to svako shvata drugačije, morate da shvatite, mi smo svi na istom zadatku - objasnio je Kon.

Međutim doktor Branislav Tiodorović, nakon završene sednice Kriznog štaba, istakao je da donete mere, po njegovom mišljenju - nisu dovoljne.

- Mere koje smo doneli su iznuđene. Smatram da nisu dovoljne - rekao je profesor Tiodorović.

Pre početka sednice Kriznog štaba Tiodorović je rekao da je "napet kao puška".

- Napet sam kao puška. Ne mogu vam sada ništa reći. Ali svakako da ćemo videti na sednici - rekao je Branislav Tirodorović.

Podsetimo, Krizni štab preporučio je Vladi Srbije da za vikend od subote u podne do ponedeljka u 06h bude zatvoreno sve osim cvećara, prehrambenih radnji, pumpi, apoteka i dostava hrane. Srednje škole od ponedeljka prelaze na onlajn nastavu. U planinskim centrima biće sve zatvoreno ovog vikenda

Kada je reč o cvećarama, koje u odnosu na druge objekte ostaju otvorene, one će raditi do 12 časova zbog Zadušnica. Sve ove mere trebalo bi sada na zasedanju da usvoji Vlada Srbije.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track