02:23

Doktorka Snežana Miletić o salonu iz pakla

nekim ženama uništeno je lice

U PULSU SRBIJE DOKTORKA SNEŽANA NENA MILETIĆ: Brazilski tretman izmišljen termin u marketinške svrhe

Društvo -

Sve više žena sebe izlaže ogromnim rizicima, a dešava se i da im životu budu ugroženi zbog izlaganja nekim estetskim hirurgijama.

O svim rizicima koje sa sobom nose zahvati estetske hirurgije, a pogotovu kada ih rade nedovoljno stručna lica, u "Pulsu Srbije" na Kurir televiziji govori doktorka Snežana Nena Miletić.

- Brazilski tretman to je možda fraza koja je izmišljena od strane određenih osoba koje se bave ovom vrstom posla i marketinga. Zapravo to ne znači ništa. Ono o čemu pričamo ovih dana su ožiljci tačnije posledice opekotina što dovodi do trajnog unaženja na licu ili telu - navela je doktorka.

Puls Srbije
foto: Kurir

Kako neki salon dođe u posed odgovarajuće medicinske opreme sa kojom se mora veoma obazrivo raditi, a kako ona kod njih dođe u posed nestručnih osoba, doktorka Miletić navodi da je to pitanje veoma delikatno.

- Konkretno u slučaju salona koji je zatvoren jer su ženama uništena lice, pričano je o nekim visokim cenama, ali žene se moraju veoma dobro raspitati kod koga žele da odu i kako se tamo radi - navela je doktorka.

Doktorka Maletić navela je da će ženama kojima su lica uništena da je vrlo verovatno da će tako ostati ceo život što je ozbiljan problem.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track