01:33

Ovako bi žene kaznile manijaka sa Ceraka

ANKETA

OVAKO BI ŽENE KAZNILE MANIJAKA SA CERAKA: Nasred Terazija, pa Dušanov zakonik! KURIR TELEVIZIJA

Društvo -

Povodom slučaja manijaka sa Ceraka, koji je u liftu stambene zgrade polno uznemiravao maloletne devojčice, ekipa Kurir televizije je posetila ovaj deo grada kako bi proverila da li se meštani plaše da bi takav incident mogao da se ponovi i kako bi oni kaznili počinioca.

"Jako strahujemo, pogotovo zato što lift u našoj zgradi radi samo do petog sprata, onda idemo peške", rekla je jedna od žiteljki i dodala da je šokirana činjenicom da je manijak ubrzo pušten na slobodu.

Šta bi trebalo uraditi sa takvim licima?

"Zna se kako ide proces, kao i na zapadu, zna se šta se radi u tom slučaju. Primeni se evropski zakon", nadovezao se još jedan stanovnik Ceraka.

"Nasred Terazija, Dušanov zakonik pa onda ne bi smeo! Sreća moja pa mi je unuka u drugom kraju, nije ovde, ali strahujem za sebe!", iskrena je bila jedna od naših sugrađanki.

Podsetimo, policija u Beogradu uhapsila je N. M. (19) koji se tereti da je izvršio krivično delo polno uznemiravanje. Sumnja se da je N. M. tokom februara i marta na teritoriji opština Rakovica i Čukarica polno uznemiravao pet maloletnih osoba.

Prethodno se u javnosti pojavio lik muškarca za koga se ispostavilo da nije kriv. Iz Drugog osnovnog tužilaštva navode da je taj muškarac bio uhapšen, ali ga devojčice nisu prepoznale, a imao je i alibi.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

NE PROPUSTITE:

Bonus video:

00:45

Manijak na Ceraku, skida se pred devojčicama (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track