MALENA SARA JE OVOM FOTOGRAFIJOM POČELA SVOJU BITKU, NJOME JE I ZAVRŠAVA! Devojčica sa 17 tumora na mozgu KONAČNO MOŽE NA LEČENJE!
Sara Nikolic, Foto: Budi Human

KONAČNO

MALENA SARA JE OVOM FOTOGRAFIJOM POČELA SVOJU BITKU, NJOME JE I ZAVRŠAVA! Devojčica sa 17 tumora na mozgu KONAČNO MOŽE NA LEČENJE!

Društvo -

Malena Sara Nikolić još nije napunila tri godine, a već je tukla najljuće životne bitke. Na mozgu ima ukupno 17 tumora, koji su sada beningni, ali je neizvesno da li će i kada oni preći u maligne.

Za nju je nedavno započeta akcija sakupljanja novčanih sredstava da bi se ona lečila u Hjustonu, i sada je konačno stigla sjajna vest!

Novac je sakupljen!

Sjajna vest podeljena je na svim mrežama, jer ju je potvrdila i humanitarna fondacija preko koje se sakupljao novac.

Inače, kada se govori o Sarinim mukama, važno je pomenuti da ona svakodnevno ima po nekoliko epileptičnih napada, i da je i tokom akcije sakupljanja novca imala problema zbog čega je morala i u bolnicu.

Sara će na svoj put ka sreći moći da ide tek u maju, kada bolnica bude imala termin, ali je najbitnije da je novac sakupljen. SOS broj za sakupljanje novca za pomoć ovoj devojčici i dalje postoji jer će posle uklanjanja tumora i njeno izlečenje, biti potrebno još novca za njenu rehabilitaciju, kao i psihologe i druge stručnjake koji će pomoći da Sara "sustigne" svoje vršnjake, obzirom da je tek nedavno prvi put rekla "mama" i "tata".

Porodica i prijatelji željno iščekuju dan kada će mala heroina otići na put u Hjustoni i izlečiti se u potpunosti.

Kurir.rs / Suzana Trajković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track