ČETIRI MESECA OD TRAGEDIJE

PORODICA NA MESTU POGIBIJE MALOG DESPOTA TRAŽI PRAVDU: Vozači se snimaju i kucaju poruke dok voze, vidimo ih (KURIR TELEVIZIJA)

Društvo -

Danas je cetiri meseca od kako je četvorogodišnji Despot Mrđić tragično stradao na autobuskom stajalištu. Njegovi roditelji, rodbina, komšije i prijatelji i večeras će biti na mestu nesreće u Prvomajskoj ulici u Zemunu.

Otac nesrećno stradalog mališana izjavio je za Kurir televiziju da se porodica okupila na mestu nesreće kako bi ukazali na to da suđenje još uvek nije počelo.

- Čovek koji je ubio naše dete još uvek je na slobodi. On i dalje radi u istom preduzeću, vozi autovus, što nije ni po jednom kodeksu. Nema pomaka u suđenju, ništa nije još zakazano - kaže Vukašin Mrđić.

Nesrećni otac naveo je da je cilj okupljanja cele porodice na mestu tragedije upozorenje da samo jedan pogled u retrovizor nekome može značiti ceo život.

- Vozači GSP-a snimaju se dok voze, kucaju poruke, mi smo ovde svakoga dana, mi vidimo šta rade. Borićemo se svim silama, pogotovo zakonskim alatima da se neke stvari u ovom sistemu promene na bolje zarad svih nas - kaže Vukašin.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track