DRAŽAN NAS JE NAPUSTIO I NIŠTA GA VIŠE NE BOLI: Potresan oproštaj od mladića uz kog je Srbija stala u borbi protiv opake bolesti
Foto: Budi human Printscreen

nije dobio najvažniju bitku, preminuo u turskoj

DRAŽAN NAS JE NAPUSTIO I NIŠTA GA VIŠE NE BOLI: Potresan oproštaj od mladića uz kog je Srbija stala u borbi protiv opake bolesti

Društvo -

Hvala svima koji su se mesecima borili da se sakupi novac, piše na Fejsbuku

BEOGRAD - Dražan Vučić, mladić koji je ujedinio Srbiju u nameri da mu finansijski pomogne u borbi za život, izgubio je najvažniju bitku. On je danas preminuo u bolnici u Turskoj. Bolovao je od malignog melanoma u metastazi.

Njegova sestra odlučila je da ga, zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, samoinicijativno prebaci u Tursku, odakle bi išao na dalje lečenje u Izrael. Međutim, on je u Turskoj izgubio bitku za život. Njegova sestra Slađana, je saopštila da je od sinoć bio u komi. a preminuo je danas.

- Postoje neke vesti i istine koje je jako teško prihvatiti... Danas je stigla jedna takva i rečima je teško iskazati kakav je osećaj trenutno kod svih nas. Dražan nas je napustio... Nadamo se našao svoj mir i više ga ništa ne boli.

Hvala svima koji su se mesecima borili da se sakupi novac, nekoliko devojaka su posebno bile aktivne i verujem da im je sada jako teško. Iskreno saučešće želimo da uputimo njegovoj porodici i saosećamo sa njihovim nenadoknadivim gubitkom i bolom. Počivaj u miru i neka ti nebeski putevi budu osvetljeni - objavljeno je u jednoj Fejsbuk grupi za prikupljanje pomoći.

(Kurir.rs/Facebook)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track