Apotekarska ustanova BENU digitalizuje svoje poslovanje
Foto: Promo

Apotekarska ustanova BENU digitalizuje svoje poslovanje

Društvo -

Apotekarska ustanova BENU digitalizuje svoje poslovanje uvođenjem e-apoteke pod nazivom Apoteka na klik i lansiranjem novog BENU Plus lojalti programa, sa ciljem boljeg razumevanja navika i potreba svojih kupaca i namerom da se samo za njih kreiraju posebne pogodnosti.

Akceleracija digitalnog poslovanja u svetu, podstaknuta je dodatno Covid pandemijom. Prema podacima kojima raspolažemo, na glavnim internet pretraživačima, u proteklih godinu dana za 39% je porasla pretraga u vezi sa zdravstvenim proizvodima i temama koje su vezane za brigu o zdravlju i nezi.

BENU brend uveliko prepoznat kao pouzdan partner u zaštiti zdravlja, jedan je od prvih lanaca koji je tokom Covida hitno napravio servis BENU Kod nas ili kod vas kako bi svojim kupcima omogućio da pozivom na broj, naruče potrebne lekove i ostale farmaceutske artikle, birajući mogućnost dostave kod kuće ili preuzimanje u najbližoj apoteci.

BENU - APOTEKA NA KLIK

BENU
foto: Promo

BENU je za internet kupce otvorio novi kanal prodaje, apoteku na klik na adresi shop.benu.rs. Ova internet apoteka će od samog lansiranja ponuditi širok asortiman farmaceutskih proizvoda, kozmetičkih i proizvoda za trudnice, mame i bebe. Sjajne cene, bezbedno i sigurno plaćanje, brzu isporuku na adresu kao i specijalne ponude koje će važiti samo za internet korisnike.

BESPLATNA DOSTAVA I PODRŠKA FARMACEUTA 24/7

BENU je obezbedio i besplatnu dostavu za svaku porudžbinu veću od 2000 dinara i dostupnost 24/7 korisničkog centra za potrebe savetovanja sa farmaceutom.

BENU PLUS - NOVI PROGRAM LOJALNOSTI

BENU
foto: Promo

Na putu digitalizacije poslovanja, BENU je razvio i BENU Plus program.

Broj registrovanih kupaca od 1. januara do danas je preko 300.000 članova, ljudi koji su još jednom ukazali poverenje ovom apotekarskom lancu.

Ideja BENU Plus programa je individualna briga o svakom kupcu i prepoznavanje ličnih potreba korisnika, sa ciljem unapređena i poboljšanja poslovne filozofije, kvaliteta usluge i razvijanja novih, inovativnijih rešenja i ponuda.

Korisnici BENU Plus kartice imaju razne pogodnosti ali i mogućnost da primaju vesti iz oblasti koje ih interesuju, zanimljive članke, stručne savete, personalizovane ponude.

Pored digitalnih inovacija, apotekarska ustanova BENU nudi i dodatne usluge na svim svojim lokacijama, što je danas 398 apoteka širom Srbije i to: program za odvikavanje od pušenja, uslugu testiranja vitaminskog statusa, provera kože, individualni saveti o mnogoborojnim stručnim temama sa specijalizvanim farmaceutskim stručnjacima. Sve to je osmišljeno sa ciljem razvijanja novog načina pružanja apotekarske usluge koje BENU neguje u svojoj poslovnoj praksi kako bi svojim kupcima uvek davao više. Naravno, sve ove aktivnosti se rade isključivo u skladu sa merama, a danas je preporuka da se što manje zadržavamo u objektima, tako da ove inovacije čekaju pogodan momenat za punu realizaciju.

OVO JE TEK POČETAK

Apotekarska ustanova BENU, kao deo PHOENIX Grupe, vodeće kompanije u distribuciji farmaceutskih proizvoda u Evropi, sigurno ima snagu i šansu da bude inovator u oblasti pružanja zdravstvenih usluga kako na lokacijama tako i online.

U razgovoru sa Dejanom Aleksovim, Članom upravnog odbora PHOENIX Srbija saznali smo da je fokus ove kompanije kontinuirano unapređenje online kanala sa ambicijom da se konstanto razvija i unapređuje korisničko iskustvo i povećava zadovoljstvo kupaca.

"Naša ideja je da integrišemo sva znanja o pacijentima, sve naše usluge i mogućnost neometane kupovine farmaceutskih proizvoda u okvirima zakonske regulative - na jedinstvenoj platfromi koja će biti primer odličnog korisničkog iskustva", izjavio je Dejan Aleksov.

Pitali smo Dejana Aleksova da, za čitaoce Kurira, otkrije šta će biti na online akciji ovih dana. On nas je pozvao da posetimo BENU apoteku na klik i da sami otkrijemo. Samo je kratko napomenu, da postoji SREĆNA SREDA kao i niz zanimljivosti koje će nam se sigurno dopasti. COVID situacija i ovo vreme u kojem smo trenutno, nalaže da ostanemo kod kuće i da budemo odgovorni prema sebi i drugima, zato je online apoteka vaše mesto za sigurnu kupovinu. Dakle, ako ne stignete danas - obavezno što pre posetite shop.benu.rs.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track