Najnovije vesti

VAKCINACIJA STRANACA ZA VIKEND: Vakcine u Beogradu i Novom Sadu i za njih će biti besplatne
Foto: Nikola Anđić

imunizacija

VAKCINACIJA STRANACA ZA VIKEND: Vakcine u Beogradu i Novom Sadu i za njih će biti besplatne

Društvo
13:42h

BEOGRAD - Za vikend počinje vakcinacija stranih državljana i ona će se odvijati se na Beogradskom sajmu i u Novom Sadu, izjavio je danas direktor Kancelarije za IT i eUpravu Mihailo Jovanović.

Kako je rekao vakcine će i za njih biti besplatne.

Privredna komora Srbije objavila je pre dva dana da je u saradnji sa Vladom Srbije, obezbedila i 10.000 vakcina za privrednike i zaposlene iz regiona.

Predsednik PKS Marko Čadež naveo je tada da su nadležni već obezbedili vakcine za hiljade naših privrednika i radnika, a sada i 10.000 vakcina za kompanije iz regiona!

"Vidimo se za vikend u Beogradu", poručio je tada Čadež i dodao da će za vikend u Beogradu biti vakcinacija privrednika i njihovih zaposlenih iz BiH, Crne Gore, Severne Makedonije, Albanije kao i sa Kosova i Metohije, koji žele da se zaštite od korona virusa. "Mi smo jedan region, naše ekonomije su tesno povezane i samo zajedno možemo da pobedimo ovu pošast, rekao je Čadež.

Na portalu E uprave navedeno je da interesovanje za vakcinisanje protiv COVID-19 pored državaljana Republike Srbije mogu da iskažu i strani državljani sa i bez boravka u Srbiji.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...