POČINJU RADOVI NA AUTO-PUTU KOD ALEKSINCA: U funkciji samo traka od Niša ka Beograda
Foto: Marina Lopičić

vozači pažnja

POČINJU RADOVI NA AUTO-PUTU KOD ALEKSINCA: U funkciji samo traka od Niša ka Beograda

Društvo -

Na autoputu E-75, kod petlje Aleksinac - petlja Trupale, u smeru Beograd-Niš, do 10. maja izvodiće se radovi na rehabilitaciji kolovoza.

U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena desna kolovozna traka u smeru Beograd-Niš, saobraćaj se odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom.

Beranovac - Goč, mesto Jovac, 12., 13. i 15. aprila od 8 do 18 časova obustava saobraćaja zbog asfaltiranja puta. Alternativni putni pravac deonica Vrnjačka Banja - Goč.

Surdulica - Vlasina Okruglica, kod mesta Vlasina (Okruglica), od 13. aprila od 7 do 16 časova, radovi na postavljanju induktivnih petlji. Saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Pričević - Valjevo (Gola Glava) od 13. aprila od 7 do 16 časova radovi na postavljanju induktivnih petlji u kolovoz. Saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Torak - Novi Itebej, ka Novom Itebeju, od 12. aprila do 15. aprila od 7 do 17 časova radovi na redovnom održavanju. Saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, uz semaforsku signalizaciju.

Topola-Natalinci, u mestu Junkovac, do 12. aprila radovi na redovnom održavanju uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, na Batrovcima 120 minuta.

Kurir.rs/Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track