Najnovije vesti

NESTALA IRENA (19) SE JAVILA PORODICI: Rekla da je dobro i da će doći kući kada bude bila spremna! Pozvala sa skrivenog broja
Foto: Ana Paunković

nema je već 10 dana

NESTALA IRENA (19) SE JAVILA PORODICI: Rekla da je dobro i da će doći kući kada bude bila spremna! Pozvala sa skrivenog broja

Društvo

Irena Stojković (19) koja je nestala 4. aprila u Nišu, kako je potvrdio njen ujak za Kurir, javila se da je živa i zdrava.

- Irena se javila porodici sa skrivenog broja broja telefona. U kratkom razgovoru rekla je da je živa i zdrava i da se obustavi potraga za njom. Takođe je još rekla da će doći kući kada bude bila spremna - rekao je njen ukaj za Kurir.

Kako nam je objasnio, Irena je pozvala upravo na njegov broj telefona.

Njen ujak obavestio je policiju o tom pozivu i naglasio im da je broj bio skriven. Tokom razgovora čovek nije mogao da proceni da li je nju neko naterao da pozove, ili je to samo njena volja.

Inače, kako je objasnio Irena je završila frizersku školu, a njeni roditelji su se izuzetno potresni zbog njenog nestanka. 

U niškoj Policijskoj upravi potvrđeno je da im je 5. aprila prijavljen nestanak devetnaestogodišnjakinje, da je raspisana objava za nestalim licem te da se preduzimaju sve radnje na rasvetljavanju ovog događaja.

Irena je inače, na dan nestanka rekla da ide do Cvetne pijace kako bi nešto kupila, međutim od tada se nije vraćala kući.

(Kurir.rs/J. R.)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...