OGLASILA SE MAJKA NESTALOG MLADIĆA (24): Bojan je prestao da uzima terapiju i bio baš loše, izbegavao je sve koji ga poznaju!
Foto: Printscreen/Facebook/Nataly Radovic Zubko

potraga

OGLASILA SE MAJKA NESTALOG MLADIĆA (24): Bojan je prestao da uzima terapiju i bio baš loše, izbegavao je sve koji ga poznaju!

Društvo -

Porodica traga za Bojanom Janićijevićem (24) koji je pre dva dana nestao u selu Vračević.

Mladić je visok i mršav, a ima bipolarni poremećaj. Majka nestalog mladića Biljana Obradović naglasila je da je njen sin svojevoljno odlučio da prekine sa utimanjem terapije, posle čega se njegovo stanje znatno pogoršalo.

"Bojan ima tendenciju da nekontrolisano stupa u kontakte sa nepoznatim ljudima, dok one koji ga poznaju izbegava", rekla je majka nestalog Bojana i dodala:

"On ima svega 2-3 prijatelja koji ga duže poznaju i koji su upoznati sa njegovim stanjem, pa bi ga bodrili da koristi terapiju, čemu se on protivio", naglasila je ona.

Majka mladića je takođe napomenula da je njen sin radno sposoban. U trenutku nestanka Bojan je na sebi imao žutu majicu i farmerice. Mladić kod sebe nema telefon, a ni dokumenta. Takođe, on kod sebe nema ni lekove. Ukoliko ga vidite, javite na ovaj broj telefona 060/473-85-33.

Kurir.rs/Objektiv

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track