PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama
Foto: Kurir

PREGLED DANA NA KURIRU: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Društvo -

Pregled najvažnijih vesti za sredu, 26. maj. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako:

VUČIĆ NIJE MOGAO DA SAKRIJE SREĆU: Lider u proizvodnji vaga ulaže 30 miliona u Valjevo ZBOG OVOGA ĆE NAM DECA OSTATI U ZEMLJI

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Valjevu sa delegacijom nemačke kompanije "Bizerba" sa kojom je potpisan Ugovor o podsticajima za investiciju u tom gradu.

Vučić, Bizerba
foto: TV Pink Printscreen

KORONA U NOKDAUNU: Novozaraženo 387, preminulo 10, na respiratorima 63 obolela

U Srbiji je u prethodna 24 sata na korona virus testirano 10.345 građana od kojih je 387 novozaraženo.

kovid statistika
foto: Printscreen/covid19.rs

TORLAK SPREMAN ZA MASOVNU PROIZVODNJU SPUTNJIKA: Prve bočice su već napunjene, a razlikuju se samo po BOJI OZNAKE (VIDEO)

Ruski Nacionalni institut za epidemiologiju i mikrobiologiju "Gamaleja" potvrdio je kvalitet vakcine proizvedene u Institutu "Torlak" i tako odobrio da se te vakcine proizvode u Srbiji.

Sputnjik V, vakcina
foto: Printscreen RDIF, Shutterstock

KILOMETARSKE KOLONE NA SRPSKIM GRANICAMA! Vozila stoje satima zarobljena na svim izlazima iz zemlje!

Na srpskim granicama već čitav dan stotine kamiona stoje u nepreglednim kolonama čekajući da uđu na teritoriju Evropske unije. Gužve su najveće na Kelebiji pri ulazu u Mađarsku, ali ništa bolja situacija nije ni u Šidu na ulazu u Hrvatsku kao i na graničnim prelazima prema Mađarskoj.

Slovenija, Hrvatska, hrvatsko-slovenačka granica, kolona, granica, granični prelaz, gužva, Macelj
foto: EPA/ANTONIO BAT

MEŠTANI BAČKOG JARKA U ŠOKU ZBOG SEKSUALNOG ZLOSTAVLJANJA U ŠKOLI: Znamo da je taj dečak problematičan i da je imao SLIČNE ISPADE

Meštani Bačkog Jarka šokirani su saznanjem da se u njihovoj osnovnoj školi dogodilo seksualno zlostavljanje učenika sedmog razreda sa posebnim potrebama.

Backi Jarak, vršnjačko nasilje, zločin
foto: Printscreen/Kurir TV

OGLASIO SE OTAC ZLOSTAVLJANOG DEČAKA! Za Kurir TV izneo detalje užasa: Sin mi je tek posle ispričao šta su ga TERALI da radi!

Prošle nedelje u Bačkom Jarku dogodilo se jezivo zlostavljanje, kada su dva dečaka osmog razreda prisilila učenika sedmog razreda sa posebnim potrebama da ih oralno zadovolji.

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE! Nestali tinejdžer (18) pronađen mrtav ispod mosta kod reke Glogovice, MAJKA POTVRDILA DA JE TO NJEN SIN!

Mirko R. (18), mladić koji je u Negotinu nestao 24. maja, pronađen je mrtav danas.

LAŽNI HIRURG IMA STAN U BEOGRADU NA VODI I MEČKU OD 30.000 €: Bahatio se prljavim parama od sakaćenja žena! Kopao i bazen

Ukoliko se utvrdi da je lažni hirurg, maser iz Batajnice Sava Knežević imovinu stekao na nelegalan način, biće optužen i za pranje novca.

Sava Knežević
foto: Printscreen

ŠOKANTNA SAZNANJA KURIRA: Jadranka Barjaktarević bila NARUČENA da "peva" Zvezdi u Podgorici! Sprečena DVA POKUŠAJA LINČA!

Polako isplivavaju detalji gostovanja Zvezde u Podgorici. Saznanja do kojih je došao Kurir govore o jezivoj atmosferi linča koja je bila spremljena za srpski klub!

Morača
foto: Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track