„Dunav osiguranje“ obeležava Dan Kompanije darivajući majke i bebe širom zemlje vrednim poklonima
Foto: Dunav osiguranje

SLAVIMO ŽIVOT I DUGOROČNA PRIJATELJSTVA

„Dunav osiguranje“ obeležava Dan Kompanije darivajući majke i bebe širom zemlje vrednim poklonima

Društvo -

Povodom obeležavanja Dana Kompanije, dugogodišnji lider na domaćem tržištu „Dunav osiguranje“ i ove je godine potvrdio svoju posvećenost stvaranju boljih životnih uslova i lepše budućnosti za sve naše sugrađane. Kao potvrda te misije, Kompanija „Dunav“ je ove godine odlučila da svoj dan proslavi vrednim donacijama kojima želi da obraduje majke beba što su na ovaj svet došle na Dan Kompanije, te da na taj način doprinese osnaživanju porodice i ulaganju u najmlađe.

Ivana Soković, predsednica Izvršnog odbora Kompanije Dunav osiguranje
Ivana Soković, predsednica Izvršnog odbora Kompanije Dunav osiguranjefoto: Dunav osiguranje

„Dan Kompanije, koji ‘Dunav osiguranje’ obeležava već 47 godina, prilika je da naša kuća još jednom potvrdi svoju misiju društvene odgovornosti i posvećenost zajednici u kojoj poslujemo. Slaveći ovaj jubilej, želeli smo da donesemo radost i osmehe roditeljima onih što dolaze na svet i kojima postajemo prijatelji od rođenja. Zato smo odlučili da bebama rođenim 31. maja širom zemlje poželimo dobrodošlicu tako što ćemo ih darovati vrednim poklonima i dati im gratis polisu stipendijskog osiguranja u vrednosti od 500 evra. U skladu s našim projektom društvene odgovornosti ‘Prijatelj od detinjstva’, srećni smo što, proslavljajući Dan Kompanije, možemo da slavimo novi život i dugoročna prijateljstva sa onima na kojima budućnost ostaje“, istakla je Ivana Soković, predsednica Izvršnog odbora Kompanije „Dunav osiguranje“.

Paketi dobrodošlice iz Kompanije „Dunav“ krenuli su put najvećih porodilišta, ka svim regionima naše zemlje kako bi stigli onima kojima je podrška u prvim danima po rođenju najznačajnija. Pored bejbi paketa, koji su pažljivo opremljeni svim neophodnim proizvodima koji mamama mogu biti od koristi u prvim danima posle porođaja, Kompanija je obezbedila poseban poklon za najmlađe. Polisa stipendijskog osiguranja „naše dete“ omogućava deci da sa navršenih osamnaest godina podignu čak 500 evra, a roditeljima da taj iznos još i uvećaju, ulažući tako u budućnost svoje dece.

Predstavnici Kompanije “Dunav osiguranje”, Ana Miladinović, direktorka Glavne filijale za prodaju životnih osiguranja i Aleksa Aksentijevića, direktor Glavne filijale osiguranja Beograd, predaju pakete dr sci med dr Slađani Mihajlović, upravnici Kliničko-bolničkog centra „ Dr Dragiša Mišović“
Predstavnici Kompanije “Dunav osiguranje”, Ana Miladinović, direktorka Glavne filijale za prodaju životnih osiguranja i Aleksa Aksentijevića, direktor Glavne filijale osiguranja Beograd, predaju pakete dr sci med dr Slađani Mihajlović, upravnici Kliničko-bolničkog centra „ Dr Dragiša Mišović“foto: Dunav osiguranje

Uz prisustvo predstavnika Kompanije Ane Miladinović, direktorke Glavne filijale za prodaju životnih osiguranja, i Alekse Aksentijevića, direktora Glavne filijale osiguranja Beograd, paketi su, na svom putu do najmlađih, predati Kliničko-bolničkom centru „ Dr Dragiša Mišović“.

„Vaš veliki dan je i za nas veoma značajan, zato što će bebe biti zbrinute osiguranjem Kompanije ’Dunav’ i rasti snažnije i srećnije. Naše je bilo da ih dovedemo na svet, a vaše dalje da ih čuvate“, navela je dr sci med dr Slađana Mihajlović, upravnica klinike za ginekologiju i akušerstvo Kliničko-bolničkog centra „ Dr Dragiša Mišović“.

Sistematskim ulaganjem u zajednicu i one koji su njen neraskidiv deo, Kompanija „Dunav osiguranje“ želela je da doprinese stvaranju lepšeg i odgovornijeg okruženja. U skladu sa sloganom „Prijatelj ostaje prijatelj“, podrška koju Kompanija „Dunav“ pruža razvoju društva, način je na koji se zajednici vraća poverenje za decenije uspešnog poslovanja.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track