PUTNO OSIGURANJE JE SAVRŠENO REŠENJE DA AVANTURA NIKAD NE PRESTANE
Foto: Promo

PUTNO OSIGURANJE JE SAVRŠENO REŠENJE DA AVANTURA NIKAD NE PRESTANE

Društvo -

Za sve ljubitelje uzbudljivih putovanja i neobičnih destinacija, na čijoj listi želja se nalaze i ronjenje na dah i skakanje padobranom, polisa putno-zdravstvenog osiguranje je obavezan deo prtljaga

Triglav osiguranje
foto: Promo

Vi volite aktivan odmor i niste od onih koji leškare pod palmama, šetaju pored mora i čitaju knjigu u dubokom hladu. Zato već izvesno vreme nestrpljivo planirate novu avanturu. Čekaju vas osvajanje nekog planinskog vrha, rafting na Rajni, vožnja džipovima po pustinjskim dinama, skuba dajving, pa i safari u Keniji. Mnogi od nas se ne bi odlučili za tako nešto, ali vama je zadovoljstvo da spavate pod zvezdama, ne smeta vam da se truckate po jedva prohodnim stazama i izgrebete kolena na strmim stenama. Mada je malo toga što vas može iznenaditi i na takva putovanja nikada ne krećete nespremni, svesni ste rizika. S obzirom na to, veoma je važno da uzmete polisu putno-zdravstvenog osiguranja koja štiti osiguranike od nezgoda, bolesti i nepredviđenih neprijatnosti. To možete učiniti u nekoj od poslovnica Triglav Osiguranja a.d.o. ili partnerskoj turističkoj agenciji. Međutim, najmanje vremena će vam oduzeti, ako je preuzmete na e.Triglav portalu, a na taj način ćete ostvariti i 20% popusta. Suma osiguranja je 30.000 Evra, a možete ugovoriti i dopunsko pokriće za slučaj bolesti COVID-19.

Ne bi bio prvi put da se povredite ili pojedete nešto što vam, najblaže rečeno, ne prija. Ali šta bi moglo zameniti neponovljivo iskustvo, nalet adrenalina i fenomenalne fotografije sa izleta do kratera vulkana Siera Negra ili skakanja padobranom u Dubaiju!? OK, vi sigurno imate neke neverovatne ideje koje skoro nikom ne bi pale na pamet. U svakom slučaju, uz Triglav polisu putno-zdravstvenog osiguranja osećaćete se sigurno i moći da nastavite sa štikliranjem stavki na vašoj neobičnoj listi želja.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track