Najnovije vesti

KURIR TELEVIZIJA

REKORDNO PODELJENO SVIH 30.000 VAUČERA ZA LETOVANJE U SRBIJI: Za dva i po sata otišlo sve! Evo koje destinacije su najtraženije

Društvo

Prijava za dodatnih 30.000 vaučera za odmor u Srbiji počela je danas, ali je i završena danas.

Naš narod je izgleda shvartio da je letovanje u Srbiji najbolje, pa je za nepuna dva i po sata podeljeno je čitavih 30.000 vaučera od 5.000 dinara.

Direktorka funkcije usluga u Pošti Srbije Bojana Nikolić uključila se u "Brze vesti" Kurir televizije gde je otkrila odakle i u koliko tačno sati je zabeležena poslednja prijava.

vaučeri, Pošte Srbije
foto: Kurir televizija

- Danas u 10:28 završeno je 30.000 prijava u "Pošti Užice". Mi smo od ranog jutra bili spremni na šalterima da omoguićimo prijavu građana za korišćenje subvencionisanog smeštaja - kaže Bojana i dodaje:

- Kao i prethodnih godina, počevši od 2015. godine, obezbedili smo uručenje velikog broja vaučera za subvencionisan smeštaj. Ove godine smo imali dva ciklusa, već je podeljeno 120.000 vaučera i danas smo imali poslednji ciklus koji je za nepuna dva i po sata otišao - navodi.

Kako kaže, najčešće se za besplatne vaučre prijavljuju penzioneri, a najtraženije su banje i banjski turizam.

vaučeri, Pošte Srbije
foto: Kurir televizija

- Sokobanja, Vrnjačka banja, Zlatibor i ostale banje su najtraženije i ove godine, što je i logično, budući da su 55 odsto prijavljenih od ovih 30.000 penzioneri - navela je Bojana.

Na šalterima 1.307 pošta građani su predavali popunjene prijave, uz prateću dokumentaciju i u 10 časova i 28 minuta evidentirana je poslednja prijava, i to u Užicu.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

Prodaju zamenska putovanja
01:23

Prodaju zamenska putovanja

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track