Najnovije vesti

OBELEŽAVAMO IVANJDAN! DANAS DVA POKLONA U KURIRU: Ikona ROĐENJE SVETOG JOVANA plus SASOMANGE.RS oglasnik
Foto: Kurir

OBELEŽAVAMO IVANJDAN! DANAS DVA POKLONA U KURIRU: Ikona ROĐENJE SVETOG JOVANA plus SASOMANGE.RS oglasnik

Društvo

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas slave Ivanjdan, rođenje svetog Jovana Preteče i krstitelja Isusa Hrista. Tim povodom, uz dnevne novine Kurir dobićete DVA POKLINA - IKONA ROĐENJE SVETOG JOVANA PRETEČE sa zlatotiskom i molitvom plus SASOMANGE.RS oglasnik.

Uz Hristovo i Bogorodičino, to je jedno od tri sveta rođenja koje praznuje Crkva. Sveti Jovan Preteča bio je jedan od proroka jevrejske sekte Nazarećana. Prema hrišćanskom učenju, on je krstio Isusa Hrista u reci Jordan. Srbi ga posebno poštuju i kao zaštitnika kumstva i pobratimstva.

Kao drugi poklon dobićete Sasomange.rs oglasnik na 32 strane sjajnog papira gde ćete pronaći mnogo sadržaja, kao i veliki broj najrazličitijih oglasa.

Sasomange oglasnik je jedno mesto na kom ima sve! Kupite ili prodajte stan, kuću, plac, garažu, automobil, telefon, televizor, mikser, muzički instrument, nameštaj...

Ukoliko želiš da se oglašavaš unutar Sasomange.rs oglasnika, kontaktiraj prodaju na sasomange.prodaja@sasomange.rs i obezbedi svoje mesto u sledećem izdanju oglasnika.

Sasomange je onlajn oglasnik, koji se sastoji od internet portala i aplikacija, dostupnih i za iOS i za Android platforme. Celokupnu ponudu oglasa možete pronaći na Sasomange.rs, gde vas čeka preko 640.000 aktivnih oglasa u više od 90 kategorija i potkategorija. Sasomange – jedno mesto na kom ima sve!

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track