OD ZORANA NI TRAGA NI GLASA VEĆ 17 DANA: Pre nestanaka bio na kosovskom delu Kopaonika, pomagao meštaninu da šiša ovce
Foto: Privatna Arhiva, Facebook Printscreen

da li ste ga videli?

OD ZORANA NI TRAGA NI GLASA VEĆ 17 DANA: Pre nestanaka bio na kosovskom delu Kopaonika, pomagao meštaninu da šiša ovce

Društvo -

Čak 16 dana porodica nestalog Zorana Mastelice (51) zvanog Majkan, nije imala nikakve informacije o njemu. Zoran, među prijateljima poznatiji kao Majkan, poslednji je put viđen 27. juna, a trag mu se izgubio na Kopaoniku.

Njegov brat od strica, Aleksandar Mastelica, kaže da je tek danas, 17. dana od Majkanovog nestanka, dobio neku informaciju o njemu.

- Poslednja informacija je da je viđen na kamerama koje ukazuju da je otišao u pravcu Kosova gde se završava ingerencija naših vlasti. A jedino policija u Leposaviću može da traga dalje za njim. To sam saznao danas iz naše policije - kaže Aleksandar za naš portal.

- Danas je 17. dan od kada je nestao, prosto je neverovatno da nema nikakvih tragova. Jedino što mogu je da odem u Leposavić i da prijavim njegov nestanak, mada je njihova policija nezvanično obaveštena o tome - ističe Mastelica.

Poslednji kontakt sa nestalim Zoranom, njegovi najbliži imali su 27. juna u nedelju ujutro.

- On je u subotu pre nestanaka bio na kosovskom delu Kopaonika. Tamo je pomagao jednom meštaninu da šiša ovce. Taj čovek ima letnju kuću na planini gde drže ovce, krave itd. U principu, ne postoji određeni razlog zašto bi otišao. Tog dana je trebalo da radi na Kopaoniku, ostavio je sva dokumenta, ništa nije poneo sa sobom, sem telefona koji je postao ubrzo nedostupan - objašnjava naš sagovornik.

Aleksandar dodaje da Zoran nije oženjen i da nema decu, te da mu je on najbliži rod.

Mastelica apeluje na sve ljude da pozovu policiju ukoliko vide njegovog brata.

(Kurir.rs/Telegraf)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track