5 SATI NA KELEBIJI, NA HORGOŠU 2 ČEKAJU ŠLEPERI: Spremite tačan novac za putarinu, onda sve ide mnogo brže
Ilustracija, Foto: Dado Đilas/Ilustracija

amss

5 SATI NA KELEBIJI, NA HORGOŠU 2 ČEKAJU ŠLEPERI: Spremite tačan novac za putarinu, onda sve ide mnogo brže

Društvo -

BEOGRAD - Danas se, kao i uvek na kraju radne nedelje, može očekivati pojačan saobraćaj na auto-putevima i naplatnim stanicama, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Pošto smo u jeku turističke sezone, očekivana su zadržavanja na pojedinim naplatnim stanicama, poput Preljine, Obrenovca i Stare Pazove, kao i moguća duža čekanja na najfrekventnijim graničnim prelazima.

AMSS podseća vozače da pred polazak na put provere svu potrebnu opremu i da li imaju sva neophodna dokumenta potrebna u zemlji u koju putuju ili kroz koju će proći.

Za danas su najavljene vremenske nepogode pa su mogući i otežani uslovi za vožnju, a na brojnim deonicama u toku su radovi i potreban je dodatni oprez uz poštovanje saobraćajne signalizacije, dodaje se u saopštenju AMSS.

Od Straževice ka Bubanj Potoku usporen saobraćaj

Javno preduzeće Putevi Srbije saopštilo je jutros da se na obilaznici oko Beograda, od tunela "Straževica" ka Bubanj Potoku, saobraćaj odvija usporeno. Putevi Srbije mole učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji.

Prema informacijama Uprave granične Policije, dobijenim u 5.15, na putničkim terminalima graničnog prelaza Gradina, na izlazu iz zemlje, čeka se 30 minuta. Na teretnim terminalima, na izlazu iz zemlje, na prelazu Kelebija čeka se pet sati, a na Horgošu dva sata.

Na ostalim GP nema zadržavanja za sve kategorije vozila.

(Kurir.rs/Tanjug/Beta/Foto: Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track