Putnici Trinitija: Nismo imali ni vode ni hrane!

Pakao od letovanja

Putnici Trinitija: Nismo imali ni vode ni hrane!

Društvo -
Naših 137 turista koje je prevarila agencija „Triniti travel“ sinoć iz Hurgade doletelo „Jatom“ na beogradski aerodrom „Nikola Tesla“

BEOGRAD - Na sigurnom!Prevremeno završeni odmor u egipatskom letovalištu Hurgada 137 srpskih turista koji su juče u 19.46 sati doleteli „Jatovimavionom na beogradski aerodrom „Nikola Tesla“ pamtiće samo po prevari agencije „Triniti“.Preživeli su pakao jer su preko te agencije uplatili letovanje, a posle samo nekoliko dana izbačeni su iz hotelskih soba jer agencija nije isplatila svoja dugovanja. Ostali su i bez avionskog prevoza, ali im je Ministarstvo spoljnih poslova organizovalo povratak u zemlju.- Nakon sedam dana u hoteluPalm rojal“, izbačeni smo iz soba. Maltretirali su nas, vodili su nas na aerodrom, pa nas vraćali u hotel. Deca su nam spavala na koferima, bilo je strašno - rekao nam je jedan stariji putnik, a njegovu tužnu sudbinu deli i četvoročlana porodica Novaković. Oni su uplatili 22 dana na moru, ali su posle nedelju dana izbačeni iz hotela.- Namučili smo se pošteno, nismo imali ni vodu ni hranu. Snalazili smo se kako smo znali, naravno, bez predstavnika agencije. Posle dva dana neizvesnosti spasili su nas ljudi iz konzulata. Ipak, niko neće moći da nam kompenzuje preživljeni stres i nervozu - rekao je Igor (41) iz Beograda, otac petogodišnjeg dečaka i 11-godišnje devojčice, i dodao da će zbog svega tužiti Jutu i državu, jer nisu rešili problem agencija koje pljačkaju građane.

Brani se ćutanjem!Kako Kurir saznaje, vlasnik „Trinitija“ Ne­nad Ristić juče nije želeo da sarađuje s policijom i samo je ćutao. A u agenciji je bio pretres zbog potrage za dokazima.

Jovana Tipšin čekala brataPevačica Jovana Tipšin na aerodromu je s nestrpljenjem očekivala brata i njegovu lepšu polovinu.- Javio mi se juče, pošto su posle četiri noći izbačeni iz hotela. Razočarani su, prvi put su otputovali tako daleko, a dočekala su ih nervoza i stres - rekla nam je ona, i dodala da će zbog toga tužiti agenciju.

„Argusovi“ putnici 15 sati čamili Grupa od 170 turista koji su posredstvom agencije „Argus“ bili na letovanju u Hurgadi čekala je 15 sati da poleti ka Beogradu jer se avion pokvario.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja