KURIR POKLANJA IKONE S LIKOVIMA SRPSKIH PATRIJARHA! Sutra poklon ikona s likom PATRIJARHA IRINEJA i special auto-moto Sasomange.rs
Foto: Kurir

KURIR POKLANJA IKONE S LIKOVIMA SRPSKIH PATRIJARHA! Sutra poklon ikona s likom PATRIJARHA IRINEJA i special auto-moto Sasomange.rs

Društvo -

Dnevne novine Kurir poklanjaju IKONE S LIKOVIMA SRPSKIH PATRIJARHA! U sredu, 8. septembra, dobićete IKONU S LIKOM PATRIJARHA IRINEJA u zlatotisku i dodak specijal auto-moto SASOMANGE.RS - oglasnik za sve automobile u Srbiji!

Patrijarh srpski Irinej, čije je svetovno ime Miroslav Gavrilović, bio je 45. vrhovni poglavar Srpske pravoslavne crkve, sa titulom Njegova Svetost Arhiepiskop pećki, mitropolit beogradsko - karlovački i patrijarh srpski Irinej. Patrijarh Irinej je rođen u Vidovi, selu koje se nalazi u blizini Čačka, 1930. godine.

Pune 34 godine proveo na čelu niške eparhije gde je važio za čoveka koji je doneo mir. Kao episkop je bio blizak svome prethodniku, patrijarhu Pavlu. Predano je radio na mnogim poslovima za Srpsku pravoslavnu crkvu. Na Svetom arhijerejskom saboru Srpske pravoslavne crkve, 22. januara 2010. godine, izabran je za Patrijarha srpskog. Svoje molitve patrijarh Irinej neprekidno je uznosio za dobrobit ne samo Srba, već i svih naroda sa kojima delimo životni i geografski prostor, jer je bio uveren da naš narod može da bude najčvršća veza Istoka i Zapada. Sahranjen je 22. novembra 2020. godine u kripti Hrama Svetog Save na Vračaru.

Kao drugi poklon dobićete SPECIJAL AUTO-MOTO SASOMANGE.RS!

Čekaju vas oglasi za kupovinu i prodaju svih automobila u Srbiji! Pogledajte ponudu na najvećim auto-placevima u našoj zemlji i izaberite automobil po svojoj meri. Takođe u Sasomange.rs oglasniku naći ćete oglase motocikle i garaže, i sve to na 32 strane sjajnog papira.

Sasomange je onlajn oglasnik, koji se sastoji od internet portala i aplikacija, dostupnih i za iOS i za Android platforme. Celokupnu ponudu oglasa možete pronaći na Sasomange.rs, gde vas čeka preko 640.000 aktivnih oglasa u više od 90 kategorija i potkategorija. Sasomange – jedno mesto na kom ima sve!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track