01:40

POČINJE NOVA SEZONA IZ SVE SNAGE: Jutarnji program koji pomera granice uz harizmatični voditeljski dvojac

POMERAmo GRANICE!

POČINJE NOVA SEZONA IZ SVE SNAGE: Jutarnji program koji pomera granice uz harizmatični voditeljski dvojac na Kurir televiziji

Društvo -

Od sutra na Kurir televiziji startuje nova jesenja programska šema. Multidisciplinarni tim naše medijske kuće, koji čine kreativni i produkcijski tim zajedno sa najvećom redakcijom na Balkanu, za svoju publiku je spremio mnoštvo novina, uz već dobro poznate i voljene emisije.

Nova televizijska sezona na Kurir televiziji donosi novi izgled dobro poznatih emisija - „Puls Srbije“ od 11.30 sati svakog radnog dana i „Sceniranje“ nedeljom od 21 sat - ali i potpuno novu „Redakciju“, od sada u formi jutarnjeg programa.

Kurir Televizija
foto: Kurir TV

U trosatnom druženju sa publikom, koje će se uživo emitovati od 7 do 10 sati radnim danima, harizmatični voditeljski par - Olja Lazarević i Goran Anđelković - baviće se lokalnim i regionalnim temama, aktuelnostima i pričama iz svakodnevnog života, sa atraktivnim sagovornicima, uz mnogo zabave. Šarmantna voditeljka Olja najavljuje pozitivnu energiju i dobro raspoloženje. "Naša prednost će biti spontanost i ta dobra atmosfera koju ćemo uneti u domove gledalaca. Mislim da kada nas jednom puste u svoj dnevni boravak više neće hteti da piju prvu jutarnju kafu bez nas", kaže ona, dok njen voditeljski par Goran Anđelković dodaje da je njihov cilj da od ranog jutra gledaocima donesu vedrinu i svežinu kako bi ih probudili na brz i pozitivan način.

Kurir Televizija
foto: Kurir TV

Takođe, od ponedeljka do petka od 20 sati ljubitelji kuvanja, ali i svi koji vole dinamične emisije, moći će da gledaju novu sezonu šoua Majke i snajke!

Malo zvezdane prašine u domove će petkom od 23 sata i 10 minuta doneti Kontrašou, a svakog radnog dana od 17 sati i 15 minuta voditeljka Danijela Pantić Conić vodiće po dva učesnika u novo takmičenje - kviz Mozaik.

Kviz Mozaik
foto: Kurir TV

Proširujemo obim informativnog programa. Brzim petominutnim vestima gledaoce ćemo informisati već od 7.55 ujutro, a uvodimo i „Popodnevni dnevnik“ u 16.55.

Tok-šou emisija „Usijanje“ zadržava svoju formu, sa tendencijom da bude jedna od vodećih emisija tog tipa u Srbiji.

(Kuriri.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track