02:00

TIJANA AJFON POZVALA DECU DA SE UGLEDAJU NA NJU: Od mene mogu MNOGO da nauče! Maštajte da imate SALON, a ne da tverkujete!

kurir televizija

TIJANA AJFON POZVALA DECU DA SE UGLEDAJU NA NJU: Od mene mogu MNOGO da nauče! Maštajte da imate SALON, a ne da tverkujete!

Društvo -

Psihološkinja Branka Tišma i starleta Tijana Ajfon govorile su na temu zašto deca od 10-ak godina tverkuju na društvenim mrežama, kao i koliki je uticaj starleta na odrastanje.

- Gajimo jedan veliki broj mladih ljudi bez vreednosti - navela je Branka Tišma i dodala da je roditeljstvo definitivno ugroženo.

Branka Tišma
foto: Kurir televizija

- Roditelji ne znaju kada da stave jasne granice, jasne zahteve deci.

Tijana Ajfon takođe smatra da su roditelji krivi što svojoj deci dopuštaju da koriste TikTok i kako kaže, kod nje na profilu nisu mogli da vide ni tverkovanje, ni uvijanje.

- Prvo neka se psiholozi i psihijatri obrate roditeljima, pa onda neka krive starlete, naciju, silikonke - kaže Tijana i dodaje da deca od nje mogu mnogo naučiti, poput toga kako držati salon i raditi od jutra do mraka.

- Cela Srbija zna da ja imam salon, evo ugledajte se na mene, maštajte da imate salon - poručila je Tijana.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:04

NOV JEZIV TIKTOK IZAZOV DIGAO BEOGRADSKO NASELJE NA NOGE! Zabrinuti stanari ispričali bizarne detalje ovog nebezbednog trenda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track