04:36

NAJBITNIJE JE DA DECI DAMO ŠTO VIŠE LJUBAVI: Šampion u kik-boksu Nenad Pagonis o krizi porodice i vaspitanju dece

kurir televizija

NAJBITNIJE JE DA DECI DAMO ŠTO VIŠE LJUBAVI: Šampion u kik-boksu Nenad Pagonis o krizi porodice i vaspitanju dece

Društvo -

Ljubav prema porodici i deci motivisala je višestrukog evropskog šampiona Nenada Pagonisa da okupi roditelje i decu na prvom porodičnom festivalu "Family fest", koji je održan prošlog vikenda u Novom Sadu.

S obzirom da živimo u vreme u kojem zbog dinamike savremenog života sve manje vremena provodimo s onima koje najviše volimo, druženje u Kameničkom parku bila je prava prilika da se podsetimo na važnost zajednice i porodičnih vrednosti.

Nenad Pagonis
foto: Kurir televizija

- Ideja o festivalu nastala je spontano. Drugar i ja smo razgovarali kako je porodica najugroženija danas, pa smo rešili da organizujemo ovako nešto. Analizirali smo situaciju sa koronom i statistiku koliko je brakova puklo tokom korone - kaže Pagonis.

- Ja i dalje verujem da postoje idealan model porodice, iako je danas to jako teško. Danas je trka za nekim materijalnim statusom. Deca ostaju kući ispred televizora, muž radi da bi obezbedio ženi. Mislim da živimo u nekom vremenu ambalaže, gde se sadržaj ne vidi - kaže Pagonis, koji ističe da tek kad se razveo shvatio je koliko je važno biti sa porodicom.

Nenad Pagonis
foto: Kurir televizija

- Kod mene nema telefona. Važan je red, rad i disciplina. Deca kažu da sam ja jako strog, ali da se jako dobro zabavljaju sa mnom. Najbitnije je da deci damo ljubavi što više i podstreka.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:34

KURIR TELEVIZIJA U KUĆI PARAOLIMPIJCA KOJI JE DONEO ZLATO SRBIJI! Porodica Ristić presrećna, očekuju još medalja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track