MOŽETE NA NOVOGODIŠNJU ŽURKU U KLUBU, ALI NE BEZ OVOG PAPIRA! Predsednik Udruženja noćnih barova i klubova o PROSLAVI I USLOVIMA
Foto: Dado Đilas

za kurir

MOŽETE NA NOVOGODIŠNJU ŽURKU U KLUBU, ALI NE BEZ OVOG PAPIRA! Predsednik Udruženja noćnih barova i klubova o PROSLAVI I USLOVIMA

Društvo -

Članovi Udruženja noćnih barova i klubova kao i uvek poštovaće mere kriznog štaba - kaže Relić

Ugostitelji su uveliko pripremili novogodišnje aranžmane i to po šarenolikim cenama. Novu 2022. godinu u splavu, klubu ili hotelu možete proslaviti za 15 do 200 evra.

Noćni barovi i klubovi spremni, a ovo vide kao svoju šansu da opstanu.

Predsednik Udruženja noćnih barova i klubova Miša Relić za Kurir kaže da svako ko želi da proslavi najluđu noć u nekom klubu, mora da ima kovid propusnicu, navodeći da je to jedini uslov i odluka kriznog štaba.

- Članovi Udruženja noćnih barova i klubova kao i uvek poštovaće mere kriznog štaba, ali smo sigurni da broj zaraženih pada i da uz poštovanje mera koje su trenutno na snazi možemo da održimo novogodišnje proslave.

- Ovo je izuzetno bitno za opstanak naše privredne grane, jer dobro znamo da u januaru i februaru ne možemo očekivati neke veće žurke i događaje, pa je Nova godina ključ za iole neku šansu da opstanemo - rekao je Relić.

Kurir.rs / S. Trajković

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track