ŠEKLER O VOĐAMA OPSKURNIH POKRETA Putina niko da napadne, a i vakcine pravi! BIO BI SVETSKI IZDAJNIK ali prelaze cenzus od 3 odsto
Foto: printskrin

NAJSMEŠNIJA STRANA ANTIVASERA

ŠEKLER O VOĐAMA OPSKURNIH POKRETA Putina niko da napadne, a i vakcine pravi! BIO BI SVETSKI IZDAJNIK ali prelaze cenzus od 3 odsto

Društvo -

Virusolog Milanko Šekler iz Veterinarskog specijalističkog instituta Kraljevo u intervjuu za Kurir rekao je i da je zbog svojih stavova o neophodnosti vakcinacije dobio tužbe, koje su mu stigle i u Institut i privatno.

- To su neki minorni politički pokreti opskurnih naziva, neću ni da ih pominjem, da im ne pravim reklamu. I nema poziva iz suda, a baš bih voleo da ga dobijem. I ti uglavnom desno orijentisani pokreti poentiraju na antivakserima, pričaju protiv vakcina. I verovali ili ne, zasigurno prelaze cenzus od tri odsto - kazao je Šekler za Kurir.

Naveo je da pouzdano zna da se vođa vakciniše, a skuplja glasove za izbore pozivajući ljude da se ne vakcinišu.

- Najsmešnije je kad pričaju o lokadaunima u Evropi, pa fašizam, nacizam, savremeni konclogori u Nemačkoj, Austriji... Ali ne pominju majku Rusiju, niko da napadne Putina, koji čak i vakcine proizvodi. Zašto ne napadnu Putina što poziva na vakcinaciju?! Pa onda je i on svetski izdajnik - naglasio je Šekler.

Kurir.rs/J.S.S

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track