PROŠLO JE MESEC DANA, A OD ANE NI TRAGA NI GLASA: Oproštajno pismo ukazuje na najgore, ali ćerka se i dalje nada
Foto: Printscreen Facebook

nestala 2. novembra

PROŠLO JE MESEC DANA, A OD ANE NI TRAGA NI GLASA: Oproštajno pismo ukazuje na najgore, ali ćerka se i dalje nada

Društvo -

Ani Stojković iz Smedereva izgubio se svaki trag pre tačno mesec dana, ona je nestala 2. novembra, a njen automobil je pronađen iste noći, dva sata posle ponoći na mostu Smederevo - Kovin. Iz kuće je otišla bez ličnih dokumenata i telefona.

Porodica strahuje da se ubila, što je i nagovestila u kasnije nađenoj oproštajnoj poruci. Ana je u oproštajnoj poruci opisala kako se oseća, a pored toga je i ostavila detaljna uputstva porodici šta da rade kada je pronađu mrtvu, prenosi Espreso.

U noći nestanka, Ana je objavila svoju fotografiju na Instagramu uz poruku "Idem da se nađem sa sudbinom". Nađena je i oproštajna poruka u kojoj je zapisala svoje želje za trenutak kada je pronađu mrtvu.

Ana Stojković
foto: Facebook

Anina ćerka Natalija je za portal Espreso kratko rekla da i posle mesec dana, porodica ne gubi nadu

"Mogu vam reći da još uvek nema nikakvih novosti, danas je već mesec dana kako je nestala, i još uvek se nadamo najboljem. Nemamo nikakve informacije o njoj, potpuna tišina već celih mesec dana", ispričala je neutešna Natalija.

Kako je Anina ćerka ispričala, ona je samo par dana pre nestanka podelila svoju fotografiju i drugarica je pitala: "Gde si pošla tako lepo sređena?", odgovorila joj je: "Idem da se nađem sa sudbinom", rekla je Natalija ranije.

Rekla je i da je njena majka dan pre nestanka bila loše, govorila je i da će se ubiti.

Podsetimo, Ana je iz kuće izašla u beloj bluzi i kožnim braon pantalonama.

Na društvenim mrežama i dalje se deli apel ljudima da se jave porodici ili najbližoj policijskoj upravi ukoliko je negde vide.

(Kurir.rs/Espreso)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track