PODRŽIMO NIKOLU, NAŠEG MATEMATIČARA, DA SE PLASIRA U NAREDNI KRUG TAKMIČENJA WISPO: Jedan je od 120 najboljih mladih istraživača
Foto: Printscreen

molba

PODRŽIMO NIKOLU, NAŠEG MATEMATIČARA, DA SE PLASIRA U NAREDNI KRUG TAKMIČENJA WISPO: Jedan je od 120 najboljih mladih istraživača

Društvo -

- Moje ime je Nikola Dugandžija. Učenik sam 3. razreda Matematičke gimnazije i član Regionalnog centra za talente Beograd 2. Školske 2018/19, završio sam OŠ "Nikola Tesla" u Vinči kao đak generacije. Još tokom osnovne škole učestvovao sam na mnogobrojnim takmičenjima, pokazujući izuzetan afinitet prema prirodnim naukama - rekao je Nikola obraćajući se Kuriru i dodao:

Nikola Dugandžija
foto: Printscreen

- Trenutno učestvujem na prestižnom međunarodnom takmičenju WISPO 2021, gde sam jedini predstavnik Republike Srbije iz oblasti Prirodnih nauka i matematike. U ovom momentu se nalazim među 120 najboljih svetskih mladih istraživača, i među čak 25 najboljih u svojoj oblasti.

Takođe, on navodi da mu prolazak u naredni krug takmičenja i konačan plasman zavisi i od glasova publike.

- Naime, na zvaničnom Jutjub kanalu organizatora takmičenja obajavljeni su video snimci koji predstavljaju radove svih učesnika. Broj lajkova i pregleda direktno utiče na krajnji ishod, pa Vas molim da me podržite, tako što ćete odgledati i lajkovati moj video OVDE.

Takođe, značilo bi mi i ako biste, ukoliko u mogućnosti, video podelili sa određenim brojem ljudi (članovima porodice, prijateljima, poznanicima, saradnicima ...).

Rok za glasanje je utorak (14.12.2021. do 12:00 - u podne), te Vas molim da, ukoliko imate želju, pogledate i lajkujete video, u što skorijem vremenskom periodu. Unapred se zahvaljujem na izdvojenom vremenu i dobroj volji, kao i podržavanju razvoja nauke.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track