TRAŽI SE RADA SLOVIĆ (79): Dementnoj starici iz sela Bioska kod Užica od utorka se gubi svaki trag
Foto: Privatna arhiva

NESTALA

TRAŽI SE RADA SLOVIĆ (79): Dementnoj starici iz sela Bioska kod Užica od utorka se gubi svaki trag

Društvo -

Rada Slović (79) iz sela Bioska kod Užica, nestala je u utorak, 4. januara, kada je izašla iz svoje kuće i za njom se traga od danas popodne.

Rada je dementna, a nestalu ženu traže i u Užicu gde joj žive sin i snaja kod kojih je, kažu srodnici, često znala da dođe nesvesna svojih postupaka.

Nestala Rada Slović
Nestala Rada Slovićfoto: Privatna arhiva

Iz kuće u kojoj živi sa suprugom Rada Slović je izašla oko devet sati i od tada je niko nije video. Familija i komšiluk tokom dana su pretražili selo, pojas reke Đetinje kroz Biosku, ušće jezera Vrutci, potez prema Ponikvama i Tari, ali od Rade ni traga ni glasa.

- Umela je da sedne u autobus i da dođe u Užice kod sina i snahe, a da im se prethodno ne najavi i da o tome obavesti supruga. Danas se u prvi mah pomislilo da je ponovo otišla u Užice, ali se kod sina nije pojavila. Vođeni pomišlju je da nije izašla na pravom stajalištu srodnici su je tražili i po gradu, ali bezuspešno - rekli su za Blic u porodici nestale žene.

Večeras je o nestanku Rade Slović obaveštena i užička policija, a svi koji imaju informacije o ovoj starici mogu se javiti porodici na broj telefona 060 1555 909.

Kurir.rs/ Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja