DA LI STE SPREMNI...? Za energiju dobrih promena! Za srećnu godinu koja će vam promeniti život! ONA TAJNE ZNA! – Sandra Drinčić
Foto: Promo

DA LI STE SPREMNI...? Za energiju dobrih promena! Za srećnu godinu koja će vam promeniti život! ONA TAJNE ZNA! – Sandra Drinčić

Društvo -

Veliko spremanje sopstvenog života dešava se svake druge godine. Ove 2022. svi krećemo uzlaznom putanjom. Donesite odluku, stvorite promenu. Gde sebe vidite?

-Energijom vladajte, rukama stvarajte, srcem volite, domom rukovodite. - uči nas metafizičke tajne vlasnica Feng Shui Instituta Sandra Drinčić na najvećem seminaru u Evropi.

Najveći Feng Shui seminar u Evropi “Feng Shui tajne 2022.”, sa obiljem metafizičkih tajni, 16. janura u Belexpocentru u Beogradu održaće najpoznatiji feng suji stručnjak Sandra Drinčić, samo dve godine nakon seminara na kom je te 2020. najavila da “stiže neki novi virus, neko novo oboljenje”, što se ubrzo pokazalo kao istinita tvrdnja.

Sada. 16. januara, održaće se još veći Feng Shui seminar na kom će prvenstveno biti istaknute tajne za lični uspeh, napredak i blagostanje jer 2022. godina biće baš onakva kakvu svako od nas želi – da bi nam to pošlo za rukom, Sandra Dinčić kaže da svaki pojedinac mora biti u stanju odlučnosti, jer naše odluke određuju našu sudbinu.

promo, Sandra Drinčić
foto: Promo

- Neko će reći da stiže teška i besna godina, neko će reći da dolazi godina pozitivnih promena, a ja kažem: biće onako kako budete vi želeli i kako sami stvorite oko sebe energije koje su vam potrebne za tu realizaciju! 2022. godine glavu gore – poručuje Sandra Drinčić.

Dobro je podsetiti da je prethodni put 1962. godine bila godina kakva nam i sada stiže (vodenog tigra) u kojoj je: ,odbor za privrednu komoru SIVa podneo izveštaj o ekonomiji: uvoz raste, izvoz i proizvodnja opadaju; mere štednje se uvode; zanatlijama u FNRJ došlo je uvećano poresko opterećenje; mnogo privatnih radnji je zatvoreno zbog dažbina; od Jugoslovena koji su na privremenom radu u inostranstvu sliva se u državu dosta sredstava; u svetu je povučen lek koji izaziva deformacije ploda kod trudnica; kod Sarajeva zemljotres; u Kini podignuta bodljikava žica zbog izbeglica; potpis vrhunskog sporazuma u Moskvi' – i pita se da li će se mnoge stvari ponoviti i ove godine?!

promo, Sandra Drinčić
foto: Promo

Odgovore na sva ta pitanja zna Sandra Drinčić – baš te odgovore, koje željno iščekujete, dobićete 16. januara u Beogradu, na najvećem Feng Shui seminaru u Evropi. Pripremite dom za energiju nadolazeće godine, pripremite sebe! Vidimo se!

Informacije i prijave za seminar na sajtu:

www.feng-shui-institut-sd.com

www.feng-shui-events.com

Video (kako je bilo na prethodnom seminaru):

Feng Shui tajne 2020 - Belexpocentar, Beograd - YouTube

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track