UZEO SI SVOJ KRST I OTIŠAO GOSPODU U ZAGRLJAJ: Građani se dirljivim porukama masovno opraštaju od Alekse BOG UISTINU VODI NAJBOLJE
Foto: Ministarstvo Odbrane

tuga

UZEO SI SVOJ KRST I OTIŠAO GOSPODU U ZAGRLJAJ: Građani se dirljivim porukama masovno opraštaju od Alekse BOG UISTINU VODI NAJBOLJE

Društvo -

Smrt pitomca Vojne akademije Alekse Dragaša (27) izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama.

Pitomac Vojne akademije u Beogradu, podsetimo, preminuo je nakon dvogodišnje borbe sa rakom, a društvene mreže su pune tužnih poruka kojima se njegovi najbliži i građani Srbije opraštaju od mladića iz Zrenjanina koji nas je prerano napustio.

- Muškarac sam, ali suze same idu. Bog uistinu odvodi najbolje. Vječna ti slava junače - napisao je Aleksin kolega sa klase.

- E moj dragi dečko, dragi Aleksa... Velika je tuga u srcima tvoje porodice i svih Zrenjaninaca pa i cele Srbije... Tvoji roditelji, sestra i brat treba da su ponosni što su te imali... Izgubili smo jedno divno dete - napisao je jedan korisnik.

- Malo živeo, ali mnogo postigao, očigledno. Imao se rašta i rodite jer delu su večna - nadovezao se drugi korisnik.

- Sine, tužan sam, istovremeno ponosan, što se među nama rađaju ljudi lavljeg srca. Ideš među anđele jer tamo ti je mesto! Počivaj u miru junače - napisao je jedan korisnik.

- Dušo draga, uzeo si svoj krst i otišao pravo Gospodu u zagrljaj. Raduj se dušo jer ti je spremno mesto u rajskom naselju - napisala je jedna korisnica.

Aleksa Dragaš, komenatari
foto: screenshot

Mladi Zrenjaninac bio je dugogodišnji višebojac i dve godine se borio sa opakom bolešću, a građani su često pozivani da daju krv za njegovo lečenje.

Aleksa Dragaš, komenatari
foto: screenshot

Aleksa je inače plivao 2017. godine na Adi Ciganliji za časni krst i bio je prvi.

Nakon pobede je istakao da mu je čast što je imao priliku da pliva kao predstavnik Vojne akademije.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track