MAJKA NESTALOG DEČAKA ZA KURIR: Sin je bio otet, pronađen je njegov bicikl, pored su bili tragovi guma! Idemo u policijsku stanicu
Foto: Prinscreen

misterija

MAJKA NESTALOG DEČAKA ZA KURIR: Sin je bio otet, pronađen je njegov bicikl, pored su bili tragovi guma! Idemo u policijsku stanicu

Društvo -

Majka dečaka (10) koji je nestao u Karlovčiću jutros, pa je pronađen u napuštenoj kući u Deču, kaže za Kurir da su krenuli u policijsku stanicu da se tamo sretnu sa sinom.

Da podsetimo, dečak je nestao jutros oko 9 sati, ali je pre pola sata pronađen.

Viktor, Viktor J., Nestali Dečak, Petrovčić
foto: Printscreen

- Ne znamo ništa, osim da je bio otet i da je pronađen u Deču. On je jutros krenuo u prodavnicu biciklom, ali do radnje nije stigao. Njegov bicikl pronađen je na jednoj ćupiji u selu, a pored su bili tragovi automobilskih guma - u dahu je rekla majka:

Viktorova majka, majka, Viktor, Viktor J
foto: Prinscreen

- Mi smo ga tražili svi, krenuli smo i ka Beogradu, ali su nam javili da je nađen. Idemo u Pećince u policijsku stanicu da se sretnemo sa njim - navela je majka za Kurir.

Izvor iz istrage kaže da će ova situacija biti uskoro razjašnjena.

- Sa dečakom će, u prisustvu roditelja, razgovarati obučeni pripadnik MUP za rad sa decom. Onda će se sa sigurnošću znati da li je dete oteto ili se dogodilo nešto drugo - navodi sagovornik Kurira.

Kurir.rs

Bonus video:

00:13

PRESUDA MALČANSKOM BERBERINU: Dolazak roditelja otete devojčice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja