02:58

JOVICA JE NAJSEKSEPILNIJI RADNIK GRADSKE ČISTOĆE! Izgledom ZALUDEO žene u Srbiji, a sad je otkrio svoj ljubavni status

dobija puno ponuda

JOVICA JE NAJSEKSEPILNIJI RADNIK GRADSKE ČISTOĆE! Izgledom ZALUDEO žene u Srbiji, a sad je otkrio svoj ljubavni status

Društvo -

Jovica Vasić, radnik gradske čistoće, već duže vreme privlači medijsku pažnju. Naime, Jovica je otvorio nalog na društvnoj mreži Tik-Tok, a devojke su pohrlile da ga prate na ovoj mreži.

Svojom lepotom i fizičkim izgledom, mnoge je privukao, a evo i šta on misli o svemu tome.

- Iskreno ne snalazim se baš najbolje, poslednjih dana samo idem na snimanja i gostujem. Malo sam nervozan, napet, opterećen sam time dosta. Nisam razmišljao da će se to svideti narodu, gledao sam tuđe klipove i tako sam stavio svoj. Nisam znao da će to tako da postane viralno - ispričao je Jovica za Kurir televiziju.

Jovica Vasić
foto: Kurir televizija

Kaže da je trenutnim poslom zadovoljan jer voli kolektiv sa kojim radi.

- Jutarnju smenu radim uglavno, u pola 6 sam na poslu u 6 smo već na terenu. Na poslu provedemo ponekad i po 12, 13 sati. 14 punih godina se bavim ovime, postojale su i druge opcije ali ja sam krenuo ovde, dopada mi se kolektiv ovde, ljudi su pozitivni. Ako bih imao mogućnost za nešto bolje, zašto da ne. Što se tiče trenutnog posla, naviknete i na miris i na težinu - rekao je Jovica.

Jovica Vasić
foto: Kurir televizija

Jovicina slava ipak ne prija njegovoj devojci Danijeli, razlog su poruke koje mu svakodnevno stižu od drugih devojaka.

- Ljubomorna je dosta, sad se malo smirila situacija i sada je sve u redu. Devojka mi se zove Danijela, zajedno smo već tri i po meseca. Imam dosta ponuda, lepih komentara ali to mene ne zanima - kaže Jovica.

Jovica Vasić
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

00:45

PLATA 800 EVRA, A RADNO VREME FLEKSIBILNO! Ovaj POSAO je sve traženiji u Srbiji, a postoji i dodatna olakšica!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track