DR MILOŠEVIĆ TVRDI DA KORONA SMANJUJE PENIS! Otkriva koliko dugo ne treba imati SE*S nakon preležanog kovida
Foto: Prinstcreen

Prava pionirska

DR MILOŠEVIĆ TVRDI DA KORONA SMANJUJE PENIS! Otkriva koliko dugo ne treba imati SE*S nakon preležanog kovida

Društvo -

Sigurno je i da kovid utiče na polne ćelije, hormone i organe, ali i na smanjen libido, kaže profesor

Urolog prof. dr Aleksandar Milošević je gostujući na Televiziji K1 naglasio da kovid infekcija utiče na sve ćelije u organizmu, pa tako i na polne i ćelije mozga.

A, Krvna Grupa, Impotencija, Erekcija, Nulta, B, AB
foto: Profimedia

- Seksualna komunikacija među mladima već je ugrožena upotrebom interneta i pametnih telefona. Sigurno je i da kovid utiče na polne ćelije, hormone i organe, ali i na smanjen libido. To je uzročno-posledična veza, jer smanjen libido dovodi do nepotpune erekcije, pa je samim tim i polni organ muškaraca manji. Penis se smanjuje kod onih ljudi koji nažalost najčešće preminu od kovida, jer bolest izazove duboku trombozu perifernih krvnih sudova. Koliko zapravo kovid utiče na polne organe znacćemo tek za nekoliko godina, jer smo mi trenutno i dalje u eksperimentu - naglasio je prof. dr Miloševic u „Uranku".

Klinički centar Srbije

Borba protiv bele kuge

Profesor Milošević je podsetio da se otvara novi Centar u okviru KCS koji ce biti posvecen polnom zdravlju.

- Mi se kao država moramo boriti protiv bele kuge i ovaj Centar ce biti posvecen podsticanju radanja i boljem seksualnom životu. Mnogo je problema u toj sferi koje moramo da rešavamo, jer nije cilj da živimo duže, vec da produžimo kvalitet života.

On je naglasio i da ima pacijente koje prati godinu dana i da je kod nekih od njih uočen trajno smanjen broj spermatozoida nakon preležanog kovida.

erekcija
foto: Profimedia

- Kovid ostavlja traga na ćelijama testisa baš kao i na svim drugim ćelijama i primetno je smanjenje broja spermatozoida kod muških pacijenata nakon infekcije. Kod nekih i do trajnog poremećaja u broju spermatozoida. Ne znamo ni nuspojave antivirusnih lekova, jer istraživanje svakog leka traje najmanje pet godina. Nakon infekcije sa seksualnim odnosima trebalo bi sačekati dve do tri nedelje.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track