OVO JE NAJTRAŽENIJI PROJEKAT OVE SEZONE NA ZLATIBORU: U OVOM KOMPLEKSU TRAŽI SE STAN VIŠE, POGLEDAJTE ZAŠTO
Foto: Promo

Odlična ponuda

OVO JE NAJTRAŽENIJI PROJEKAT OVE SEZONE NA ZLATIBORU: U OVOM KOMPLEKSU TRAŽI SE STAN VIŠE, POGLEDAJTE ZAŠTO

Društvo -

Wellness&Spa centar na poslednjem spratu zgrade, šoping zona, raskošne zelene površine, apartmani besprekornog kvaliteta i centralna lokacija, samo su deo prednosti ovog kompleksa

Balkan Square je novi stambeno-poslovni projekat koji će po svemu sudeći doprineti atraktivnijem izgledu centra Zlatibora, a njegovim budućim rezidentima ponudiće sadržaj i pogodnosti koji su na nivou onih u mondenskim planinskim centrima. Balkan Square čine četiri lamele koje se grade fazno - Lamela A je već na 40% stepena izgrađenosti i u njoj se nalazi 180 stambenih jedinica. Ukupno, ovaj luksuzni kompleks se sastoji od 593 stambene jedinice i višenamenskih komercijalnih objekata.

Balkan Square
foto: Promo

Među stambenim jedinicama raspoložive su garsonjere, garsonjere sa ostavom, jednosobni i dvosobni stanovi. Veličine stanova su od 28,35 do 54,62 metara kvadratnih, a odlikuju ih visoki standardi gradnje i moderan dizajn. Sa njihovih prozora dopire pogled na prelepe krajolike Zlatibora, a poseban akcenat je na izboru prirodnih materijala.

Više od stanovanja

Osim prvoklasnih stambenih jedinica, Balkan Square je pravi izbor za one koji od svog životnog prostora očekuju više. U prizemlju će biti locirani brojni restorani i barovi, kao i šoping zona i zabavni program za najmlađe. Centralna lokacija znači da su na svega nekoliko minuta hoda svi glavni turistički sadržaji i pešačke staze, a u okviru samog kompleksa nalaziće se prostrani zeleni park koji će tokom zime imati klizalište. Wellness&Spa centar osim što je jedinstven po tome što će se nalaziti na poslednjem spratu zgrade, u ponudi će imati bazen čiji će se krov tokom leta jednim delom otvarati, saunu, tursko kupatilo, slanu sobu, ali i teretanu koja će biti opremljena po svetskim standardima.

Balkan Square
foto: Promo

Zahvaljujući podzemnoj garaži sa kontrolisanim pristupom, parking za stanare i njihove goste neće predstavljati nikakav problem, a na ulasku u Balkan Square biće smeštena recepcija koja će biti dostupna za sva logistička pitanja. Garaža će posedovati perionicu i servis za automobile. Takođe, kompleks će pružati uslugu prijema, odjave i izdavanja stambenih jedinica ukoliko se vlasnici odluče da izdaju svoju nekretninu.

Iz investitorske kuće Balkan GS Chance koja stoji iza ovog projekta, poručuju da će ovo luksuzno zdanje doprineti raskošnijem izgledu centra Zlatibora, a njegovim rezidentima biće omiljeno mesto za odmor i uživanje tokom cele godine.

Balkan Square
foto: Promo

Za više informacija o uslovima kupovine i dostupnim apartmanima kontaktirajte +381 63 680 680; +381 63 344 700 ili putem mejla na prodaja@balkangschance.com. Prezentaciju projekata Balkan Square pogledajte na sajtu www.balkangschance.com.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track