NAREDNA 24 SATA SMENJIVAĆE SE SVA GODIŠNJA DOBA: Drastičan skok temperature, zatim kiša i sneg, a evo kad KONAČNO STIŽE lepo vreme

vremenska prognoza

NAREDNA 24 SATA SMENJIVAĆE SE SVA GODIŠNJA DOBA: Drastičan skok temperature, zatim kiša i sneg, a evo kad KONAČNO STIŽE lepo vreme

Društvo -

Tokom jutra moguć slab i umeren mraz, a preko dana promenljivo oblačno, ponegde sa slabom kišom. Jutarnja temperatura od -6 do nula, najviša dnevna od šest do 10 stepeni. Uveče u većem delu zemlje razvedravanje.

Danas u našoj zemlji nakon hladnog jutra, tokom dana oblačno, ponegde kiša. Maksimalna temperatura do 10 stepeni. U Srbiji sutra ujutro moguć slab i umeren mraz, a tokom dana promenljivo oblačno, ponegde sa slabom kišom.

U Beogradu se očekuje slab mraz, a tokom dana promenljivo oblačno uz mogućnost krakotrajne kiše. Jutarnja temperatura u prestonici od -2 do nula, najviša dnevna oko osam stepeni.

U subotu u većem delu zemlje suvo, posle podne na jugozapadu mestimično sa kišom, u višim krajevima sa snegom.

Do 11. marta biće pretežno oblačno, hladnije, u nižim predelima sa mešovitom padavinama, a na planinama sa snegom uz povećanje visine snežnog pokrivača.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

05:31

Rade Drobac i Dragoslav Rašeta o posledicama koje Srbija može da pretrpi zbog osude ruske agresije na Ukrajinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track