01:07

STIŽE NAM PRAVA BABA MARTA! Temperatue idu i do -10, a evo kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje

vremenska prognoza

STIŽE BABA MARTA! Spremite se za debeli minus i sneg: Temperatura će ići i do -10, a evo kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje

Društvo -

Iako smo verovali da je zimi došao kraj i pripremili se za toplije vreme, "baba Marta" je stigla u Srbiju.

Sneg je u toku jučerašnjeg dana počeo da veje širom zemlje pa i u Beogradu. Hladno i vlažno vreme, što od kiše, što od snega, očekuje nas čitave sledeće nedelje.

vremenska prognoza
foto: Kurir televizija

Čekaju nas hladna jutra, čak i do minus 10. Danas oblačno i hladno, mestimično sa snegom, a gde ne pada sneg, očekuju se i kiša i susnežica.

Ujutru će se temperatura kretati od - 3 do 0 stepeni, dok će najviša dnevna od 2 do 5 stepeni Celzijusa.

I u Beogradu će biti oblačno i hladno, povremeno sa kišom, susnežicom i snegom. Jutarnja oko nula, najviša dnevna oko četiri stepena.

Cele naredne sedmice biće hladno vreme za prvu polovinu marta. Očekuju nas jutarnji mrazevi sa, u većini mesta, dnevnom temperaturom od 2 do 5 stepeni.

U utorak oblačno, mestimično sa slabim snegom i kišom. U sredu i četvrtak promenljivo sa sunčanim periodima ali i lokalnom pojavom kratkotrajnih pljuskova i snega.

U petak sunčano, ali hladno, na istoku i jugoistoku umereno sa slabim snegom.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track