ŠEKLER O TOME DA JE PUTIN UKINUO KORONU: Svi koji beže iz Ukrajine u Rusiju prvo idu na vakcinalni punkt! Tek će da bukne korona!
Foto: printskrin

druga strana priče

ŠEKLER O TOME DA JE PUTIN UKINUO KORONU: Svi koji beže iz Ukrajine u Rusiju prvo idu na vakcinalni punkt! Tek će da bukne korona!

Društvo -

Virusolog dr sci. vet. med. Milanko Šekler na priču da Putin ukinuo koronu i pandemiju napadom na Ukrajinu, ističe - kako da ne, čista budalaština!

-Sad svi viču Putin nobelovac, za dan je rešio problem korone i poslao je u istoriju, a svet nije mogao za dve godine! To je čista budalaština! U svim ruskim medijima, a pomno ih pratim, druga vest je korona. Prva je, naravno, Ukrajina, a druga je uvek korona - kaže za Kurir Šekler i dodaje:

- Sve izbeglice iz Ukrajine koje završe u Rusiji prvo idu na punkt za vakcinaciju, pa onda dalje. Pa jeste li videli da čak i više od polovine onih izbeglica što ulaze u vozove nose maske?! Vakcinacija u Rusiji se i dalje radi, njihova vojska je kompletno vakcinisana. Rusija i dalje dnevno ima više od 60.000 obolelih!

Šekler upozorava i da Ukrajina ima mali obuhvat vakcinacije.

- I sad zamislite sve te mučene izbeglice, gladne, žedne, iscrpljene, oslabljenog imuniteta... a uglavnom su to stari, žene i deca, koje su nabijene u neuslovnim prostorima. Zar ne mislite da će sad da bukne korona, a u tim bivšim zemljama istočnoevropskog bloka, u koje i odlaze izbeglice iz Ukrajine, tradicionalno je mnogo nevakcinisanih. Znači, imuniteta nigde. Tek će da bude korone - navodi Šekler.

Kurir.rs/J.S.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track